اخبار و رویدادها: برگزاری دوره مربیگری درجه 3 هندبال در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دوره مربیگری درجه 3 هندبال در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۶- ۱۴:۵۹:۲۳

دانشگاه صنعتی شاهرود با همكاری هیئت هندبال شهرستان اقدام به برگزاری دوره مربیگری درجه 3 هندبال ویژه دانشجویان تربیت بدنی این دانشگاه نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به منظور بالا بردن سطح علمی و عملی دانشجویان دختر، دوره مربیگری درجه 3 هندبال با شركت 25 نفر از دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه از روز دوشنبه 96/9/13 لغایت جمعه 96/9/17با حضور فاطمه اكبر نژاد مربی ملی هندبال و مدرس این دوره در محل سالن حجاب خوابگاه هفت تیر این دانشگاه برگزار گردید.

photo_۲۰۱۷-۱۲-۰۹_۰۹-۲۱-۵۵

این دوره با همكاری دكتر محمد حسین رضوانی مدیر تربیت بدنی، احمد خراطها مسئول ورزش برادران، معصومه ناظمی مسئول ورزش خواهران و مدیر این دوره و نسیم چیتی فارغ التحصیل تربیت بدنی و كارشناس ورزش خوابگاه خواهران دانشگاه و همچنین مریم رضائیان نائب رئیس هیئت هندبال و مریم باباعلی عضو هیات هندبال شهرستان برگزار گردید.

لازم به ذكر است در پایان دوره به پاس زحمات فاطمه اكبرنژاد با اهداء هدیه ای از سوی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و دانشجویان از ایشان قدردانی بعمل آمد.