اخبار و رویدادها: انعقاد تفاهم نامه شركت تراورس و دانشگاه صنعتی شاهرود

انعقاد تفاهم نامه شركت تراورس و دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۶- ۰۸:۱۸:۱۱

تفاهم نامه ی همكاری علمی، پژوهشی و آموزشی بین شركت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) و دانشگاه صنعتی شاهرود منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به منظور ایجاد و گسترش هم فكری و همكاری های آموزشی-پژوهشی و با هدف ایجاد زمینه مناسب برای گسترش ارتباط دو جانبه، با حضور مهندس مصطفی معینی مدیر عامل شركت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی در دانشگاه، تفاهم نامه همكاری علمی، پژوهشی و آموزشی در 8 ماده بین شركت خدمات مهندسی خط  و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) و دانشگاه صنعتی شاهرود در محل دفتر ریاست این دانشگاه منعقد گردید. این تفاهم نامه به منزله چارچوب كلی اعلام آمادگی جهت همكاری های متقابل منعقد گردیده است. لازم به ذكر است در این تفاهم نامه اهم همكاری های آموزشی و پژوهشی، تعهدات طرفین، روش اجرا، مدت توافق نامه، تعداد فسخ و حل اختلافات احتمالی بین شركت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) به نمایندگی مهندس مصطفی معینی به عنوان مدیر عامل این شركت و دانشگاه صنعتی شاهرود به نمایندگی دكتر محمد مهدی فاتح به عنوان رئیس این دانشگاه نوافق و به امضا رسید.