اخبار و رویدادها: اولين گردهمايي فارغ التحصيلان دانشگاه صنعتي شاهرود

اولين گردهمايي فارغ التحصيلان دانشگاه صنعتي شاهرود
شنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۶- ۱۰:۵۱:۴۷

اولين گردهمايي فارغ التحصيلان دانشگاه صنعتي شاهرود

دانشگاه صنعتي شاهرود ميزبان چهار دهه دانشجو فارغ التحصيل در اولين گردهمايي دانشجويان اين دانشگاه.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، عصر روز پنجشنبه 23 شهريور ماه سال جاري به همت تعدادي از دانشجويان قديمي و با همكاري دانشگاه، اولين گردهمايي فارغ التحصيلان با حضور بيش از 300 دانش آموخته در محل تالار شقايق ها برگزار شد.

در ابتدای اين گردهمايي كه با هدف انسجام فعاليت هاي فارغ التحصيلان، تشكيل بانك اطلاعاتي، ايجاد بستري مناسب براي ارتباط بيشتر فارغ التحصيلان دانشگاه با صنعت، شناخت و معرفي افراد موفق دانشگاه و ايجاد پل ارتباطي با اين افراد به منظور مشاوره و ارائه راهكار براي دانشجويان و همچنين تجديد خاطره ها و دوستي ها برگزار گرديد، پس از پخش قرآن، سرود ملي، سرود و كليپ معرفي دانشگاه، دكتر هادی قرباني معاون فرهنگي اجتماعی دانشگاه صنعتي شاهرود طي سخنراني ضمن خيرمقدم به فارغ التحصيلان قدیمی حاضر در سالن به ارائه گزارشي در خصوص پيشرفت هاي دانشگاه در طول ساليان گذشته و همچنين اهميت تشكيل كانون فارغ التحصيلان پرداخت.

در ادامه دكتر حمید آقاجاني مشاور و رئيس دفتر ریاست و روابط عمومي دانشگاه با حضور در اين گردهمايي با اشاره به شعار دانشگاه "حركت به سوي دانشگاه كارآفرين" بر اهميت كارآفريني فارغ التحصيلان و رفع معضل بيكاري در كشور تاكيد نمود.

آقاجاني نوسانات اقتصادي داخلی و خارجي، تورم و افزايش هزينه‌هاي توليد، ورشكستگي برخی واحدهاي توليدي و بنگاه‌هاي اقتصادي، ريسك سرمايه‌گذاري در بخش خصوصي، عدم توزيع مناسب درآمد و امكانات، ضعف در اجرای برخی قوانين، مقررات و سياست‌هاي تصمیم گیری را از جمله دلايل بيكاري عنوان نمود.

وي با اشاره به عوامل بيكاري در قشر دانش آموخته بخشي از اين عوامل را مرتبط با دانشگاه ها دانست و گفت: دانشگاه هاي پیشرفته دنيا در مرحله نسل سومی یعنی کارآفرین هستند و تعدادی هم پافراتر نهاده و فناورند، بنابراین براي جلوگيري از افزایش نرخ بيكاري دانش آموختگان، دانشگاهها باید به توليد دانش، فناوري و مهارت پرداخته و به مقوله کارآفرینی و ایجاد كسب و كار توجه ویژه نمایند.

مدير روابط عمومي دانشگاه تشكيل كميته كارآفريني و تاسيس اداره كارآفريني، استقرار شتاب دهنده ها و راه اندازي استارتاپها و همچنين تاسيس مركز توليد محتواي موبايلي را از جمله دستاوردهاي اتاق فكر دانشگاه بيان نمود و افزود: با همت ریاست محترم دانشگاه بحث مرکز رشد فناور دانشگاه و راه انداری شركت هاي دانش بنيان، تاسيس دفتر انتقال فناوري و كارآفريني و همچنين ايجاد اشتغال دانش آموختگان از برنامه هاي جاری دانشگاه است. وي در پايان به بيان توضيحاتي در خصوص اهداف و اهميت ایجاد انجمن فارغ التحصيلان دانشگاه و شرایط ایجاد و مراحل ثبت آن پرداخت.

مهندس مجید رضايي از دانشجويان ورودي سال 1370 رشته مهندسي معدن اين دانشگاه در جمع دانشجويان حاضر در سالن ضمن بیان خاطراتی از دوران تحصیل و سابقه تشکیل و ثبت قانونی کانون فارغ التحصیلان رشته معدن در سالهای گذشته، در خصوص اهداف برگزاري اين گردهمايي به ايراد سخنراني پرداخت و پیرامون ضرورت ایجاد انجمن دانش آموختگان و استفاده از پتانسیل کاری موجود در کشور توضیحاتی ارائه دادند.

اين گردهمايي با حضور چهار دهه از دانشجويان فارغ التحصيل دانشگاه و برگزاري برنامه هاي متنوعي از جمله شاهرودشناسي، دانشگاه شناسي، صندلي داغ با حضور افتخاري دكتر فرخ فروهنده عضو هيات علمي بازنشسته دانشكده علوم رياضي دانشگاه، معرفي و تجلیل چند تن از فارغ التحصيلان موفق و مسابقه خاطره گويي همراه بود.

کلمات کلیدی: #گردهمایی #فارغ التحصیلان #دانشگاه صنعتی شاهرود