اخبار و رویدادها: برگزاری انتخابات كانون های فرهنگی و هنری دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری انتخابات كانون های فرهنگی و هنری دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶- ۱۲:۰۵:۵۹

برگزاری انتخابات كانون های فرهنگی و هنری دانشگاه صنعتی شاهرود

انتخابات كانون های فرهنگی و هنری اداره كل امور فرهنگی و هنری دانشگاه صنعتی شاهرود در تاریخ اول خراد ماه سال ۹۶ به همت این اداره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، انتخابات كانون های فرهنگی و هنری اداره كل امور فرهنگی و هنری این دانشگاه در روز اول خرداد ماه سال جاری از ساعت ۱۰ صبح لغایت ۱۴به همت این اداره برگزار شد. دكتر مهدی برادران مدیر امور فرهنگی دانشگاه، در این باره عنوان كرد: این انتخابات با هدف انتخاب اعضای شورای مركزی ۱۳ كانون فرهنگی و هنری از قبیل كانون های ادبی، تئاتر، حج و زیارت، دختران یاس، فیلم و عكس، قرآن و عترت، گردشگری، محیط زیست، مهدویت، مهر امام علی(علیه السلام) خیریه دانشجویی، موسیقی، هلال احمر، هنرهای تجسمی و صنایع دستی این دانشگاه در سال تحصیلی ۹۶-۹۷ برگزار شده است كه با حضور پرشور دانشجویان همراه بود.

photo_2017-05-27_12-23-00

photo_2017-05-27_12-22-57

شایان ذكر است شورای مركزی هر كانون شامل ۵ نفر عضو اصلی و ۲ نفر به عنوان عضو علی البدل برای یك سال تحصیلی است.