اخبار و رویدادها: نشست مشترك مسئولين پژوهشی شركت آبفای استان سمنان و اعضای هيات علمی دانشكده مهندسی عمران

یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۶- ۱۵:۳۴:۱۱

نشست مشترك مسئولين پژوهشي شركت آبفاي استان سمنان و اعضاي هيات علمي دانشكده مهندسي عمران روز شنبه 26 فروردين ماه جاری در دانشگاه صنعتی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی؛ در روز شنبه 26 فروردين ماه جاری نشست مشترکی با حضور آقايان مهندس محموديان و مهندس كركه آبادي دبير و عضو كميته تحقيقات شركت آب و فاضلاب شهری استان سمنان و اعضای هيات علمی دانشكده عمران به همراه سرپرستان پژوهشكده های آب و محيط زيست و اتوماسيون و هوش مصنوعی و مدير ارتباط با صنعت دانشگاه برگزار گرديد. در ابتدا دبير كميته تحقيقات شركت " آقاي مهندس محموديان " ضمن بيان سابقه خوب طرح پژوهشی انجام شده توسط خانم دكتر دهرآزما در خصوص بهبود عملكرد تصفيه خانه آب گرمسار كه منجر به افزايش كيفيت آب در كنار كاهش قابل توجه هزينه های تصفيه خانه مزبور شده است، خواهان مشاركت بيشتر همكاران دانشگاهی در انجام پژوهش های مشترك شد. در ادامه آقای دكتر نوروزی مدير ارتباط با صنعت دانشگاه نيز نقطه نظرات دانشگاه را در اين خصوص بيان داشت و تسريع در فرآيندهای اداری بررسی و تصويب طرح ها را پيش نياز تقويت روابط فی مابين دانست.

Download2

در اين جلسه پروپوزال های ارسالی پيشين همكاران دانشگاهی به شركت آبفای مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وضعيت طرحهای ارسالی سريعتر تعيين تكليف و منجر به عقد قرارداد شود. همچنين پس از تبادل نظر و روشن شدن نيازمنديهای پژوهشی شركت، پروپوزال تهيه و پيگيری لازم برای دو مورد از اولويت های پژوهشی سال جاری به همكاران دانشگاه واگذار گرديد.