Skip navigation اخبار و رويدادها: برگزاری نمایشگاه لوازم جانبی تلفن همراه در دانشگاه صنعتی شاهرود
1 آبان 1395 - 11:14:43
برگزاری نمایشگاه لوازم جانبی تلفن همراه در دانشگاه صنعتی شاهرود

کانون مهر امام علی علیه السلام نمایشگاه لوازم جانبی تلفن همراه را در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار کرد.
برگزاری نمایشگاه لوازم جانبی تلفن همراه در دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کانون مهر امام علی علیه السلام نمایشگاه لوازم جانبی تلفن همراه را که شامل انواع هندزفری و هدست با کیفیت های مناسب و عالی، کابل OTG و USB، انواع شارژر، مونوپاد و لوازم مرتبط دیگر با تخفیف ویژه را در این دانشگاه برگزار کرده است.
این نمایشگاه به مدت یک هفته از تاریخ 24 مهر ماه از ساعت 8 ا الی 18 در طبقه همکف تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد و درآمد حاصل از فروش این لوازم صرف امور خیریه می شود.

نويسنده: مسئول روابط عمومی | همه خبرهاي اين نويسنده | همه خبرها| تعداد بازدید کننده ها: 203| تعداد بازدید کننده های امروز: 0