اخبار و رویدادها: ثبت نام کارگاه آموزش روزنامه نگاری در دانشگاه صنعتی شاهرود

ثبت نام کارگاه آموزش روزنامه نگاری در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۴- ۱۲:۴۷:۵۱

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود از ثبت نام کارگاه  آموزش روزنامه نگاری در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مهدی برادران از ثبت نام کارگاه آموزش روزنامه نگاری به مناسبت گرامیداشت سی و هفتمن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور علی شاکر به عنوان مدرس در این دانشگاه خبر داد.

وی تصریح کرد: این کارگاه 28 و 29 بهمن در قالب 16 ساعت طی دو روز از ساعت هشت صبح الی 16 بعد ازظهر در تالار اقاقیای دانشگاه برگزار خواهد شد.

دکتر برادران حضور مدیر مسئول و سردبیر نشریات دانشجویی جهت اخذ مجوز از سوی کمیته ناظر بر نشریات دراین کارگاه را الزامی دانست و اظهار داشت: علاقه مندان جهت ثبت نام تا 27 بهمن ماه سال جاری به مدیریت امور فرهنگی مراجعه کنند.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود خاطر نشان کرد: در پایان کارگاه پس از برگزاری آزمون به قبول شدگان مدرک معتبر اعطاء می شود.