اخبار و رویدادها: برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده علوم زمین

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده علوم زمین
شنبه ۶ تیر ۱۳۹۴- ۱۱:۳۲:۳۴

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده علوم زمین

22 نفر از دانشجویان رشته علوم زمین دانشگاه شاهرود، پایان دوره دانش آموختگی خود را جشن گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، جشن دانش آموختگی 22 نفر از دانشجویان علوم زمین این دانشگاه با حضور اعضای هیات علمی دانشکده و  خانواده آنها در تالار اقاقیا برگزار شد.

رییس دانشکده علوم زمین در این مراسم با بیان اینکه گروه زمین شناسی دانشگاه دانشگاه شاهرود در سال 69 در مجتمع آموزش عالی شاهرود، با پذیرش دانشجو در دو دوره روزانه و شبانه در رشته کارشناسی زمین شناسی محض راه اندازی شد اظهار داشت: در سال 1382 هم‌زمان با تبدیل دانشگاه شاهرود به دانشگاه صنعتی شاهرود، گروه زمین‌شناسی به دانشکده علوم زمین ارتقاء  و گرایش زمین شناسی کاربردی شد.

دکتر پرویز امیدی اظهار داشت: در حال حاضر این دانشکده دارای دوره کارشناسی ارشد پترولوژی،کارشناسی ارشد زمین شناسی زیست محیطی، کارشناسی ارشد آبشناسی، کارشناسی ارشد  تکتونیک، کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی است.

وی تصریح کرد: همچنین دوره های دکترای پترولوژِی و آبشناسی به ترتیب در سالهای 1388 و 1391 در این دانشکده تاسیس شده اند.

رییس دانشکده علوم زمین دانشگاه شاهرود افزود: دانشکده علوم زمین هم اکنون دارای 17 نفر عضو هیات علمی با تخصص های مختلف زمین شناسی است که از این تعداد یک نفر استاد، دو نفر دانشیار و بقیه استادیار است.

امیدی با بیان اینکه  علاوه بر این سه کارمند غیر هیات علمی با درجه کارشناسی ارشد در این دانشکده مشغول فعالیت هستند خاطر نشان کرد:  دانشکده علوم زمین شامل سه گروه مصوب زمین شناسی کاربردی، گروه زمین شناسی زیست محیطی و آبشناسی و گروه پترولوژی و زمین شناسی اقتصادی است.

دکتر رمضانی معاون دانشجویی دانشگاه و حجت الاسلام فندرسکی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری از دیگران سخنرانان این دانشگاه شد.

بخش کلیپ، تقدیر از دانشجویان ممتاز و قرائت سوگندنامه دانش آموختگی از دیگر برنامه های مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشکده علوم زمین دانشگاه شاهرود بود.