اخبار و رویدادها: اطلاعیه شماره 2- قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال تحصیلی93-92

اطلاعیه شماره 2- قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال تحصیلی93-92
پنج شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۲- ۲۲:۵۸:۳۳

اطلاعیه شماره 2- قابل توجه پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی ارشد سال تحصیلی92-93

اطلاعیه شماره 2

قابل توجه پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی ارشد سال تحصیلی92-93

پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی ارشد سال تحصیلی  92-93  ابتدا بایستی جهت ثبت نام اینترنتی از تاریخ  12/6/92  لغایت  16/6/92   به سایت دانشگاه شاهرود http://golestan.shahroodut.ac.ir مراجعه کنند و با کلیک روی راهنمای" ثبت نام غیرحضوری" مراحل  ثبت نام اولیه اینترنتی را مشاهده و تکمیل نموده و  گواهی پذیرش اینترنتی دریافت نمایند و سپس به هنگام ثبت نام نهایی (حضوری) این گواهی را به همراه اصل و تصویر مدارک قید شده در برگه پذیرش اینترنتی  برای ارائه به دانشگاه شاهرود به همراه داشته باشند.  زمان ثبت نام حضوری و مدارک مورد نیاز برای ارائه در زمان ثبت نام حضوری به شرح زیر می باشد:

یکشنبه 17/6/92

پذیرفته شدگان رشته های عمران (معماری،مهندسی آب،سازه های دریایی،مکانیک خاک و پی ،ریاضی.

دوشنبه 18/6/92

پذیرفته شدگان رشته های شیمی،برق ورباتیک،زمین شناسی.

سه شنبه19/6/92

پذیرفته شدگان رشته های کشاورزی،کامپیوتر،مکانیک(سیستمهای انرژی ،ساخت وتولید،مکاترونیک،هوا فضا،مهندسی مواد) ،فیزیک.

چهار شنبه 20/6/92

پذیرفته شدگان رشته های مدیریت صنایع(مدیریت MBA،مدیریت صنعتی ، برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی،آموزش زبان انگلیسی)،تربیت بدنی،معدن،نفت وژئوفیزیک.

پنج شنبه21/6/92

پذیرفته شدگان کلیه رشته های مجازی و کلیه رشته  های پردیس خودگردان

ساعات مراجعه: صبح ها  از ساعت 30/12 – 30/8    و عصرها   از ساعت  30/17 – 30/14

تذکر مهم : مراجعه حضوری به این دانشگاه در تاریخهای اعلام شده برای ثبت نام اولیه اینترنتی (12/6/92 لغایت 16/6/92) به هیچ عنوان لازم  نبوده و پذیرفته شدگان فقط بایستی جهت تحویل مدارک و ثبت نام نهایی مطابق تاریخ های اعلام شده درجدول فوق (17/6/92 لغایت 21/6/92) به همراه مدارک اشاره شده در زیر به این دانشگاه مراجعه نمایند.

الف) مدارک مورد نیاز به هنگام ثبت نام حضوری برای پذیرفته شدگانی که از طریق آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 92 در این دانشگاه پذیرفته شده اند:

1- اصل یا گواهی مدرک کارشناسی و تصویر آن که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد.

2- ریزنمرات دوره کارشناسی.(یا فرم معدل لیسانس پیوست شماره 1).

تبصره 1-پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 31/6/1392 فارغ التحصیل میشوند،به عبارت دیگر در زمان ثبت نام برای شرکت در این آزمون دانشجو بوده اند،لازم است معدل کل واحد های گذرانده آنان براساس(0)تا(20) تا تاریخ 31/06/1391 توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی  در فرم پیوست شماره 2 (فرم معدل و واحد های گذرانده)  این اطلاعیه درج و پس از تایید مسوول ذیربط بهنگام ثبت نام ارائه گردد.

تبصره 2-فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی نا پیوسته باید علاوه بر ارائه مدرک کارشناسی ،مدرکی که معدل دوره کاردانی در آن ذکر شده باشد نیز ارائه نمایند.

3- تصویر از تمام صفحات شناسنامه (دو سری )

4- تصویر از کارت ملی (دو سری)

5- شش  قطعه عکس 4 *3  جدید ( برای مشمولین 12  قطعه)

6- مدرک مربوط به وضعیت نظام وظیفه و یک تصویر از آن (تکمیل برگ درخواست معافیت تحصیلی (فرم پیوست3)ویژه کلیه مشمولین نظام وظیفه)

7- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

8- اصل یا گواهی تایید شده رتبه اول برای داوطلبانی که با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند.

9- پرینت از فرم های تکمیل شده در زمان ثبت نام  اینترنتی.

10- سی دی حاوی اسکن مدارک فوق الذکر.

ب) مدارک مورد نیاز به هنگام ثبت نام حضوری برای پذیرفته شدگان دوره های مجازی که از طریق آزمون آزمون اختصاصی دانشگاه شاهرود سال 92 (ویژه کارمندان) در این دانشگاه پذیرفته شده اند:

2- ریزنمرات دوره کارشناسی.

تبصره:-فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی نا پیوسته باید علاوه بر ارائه مدرک کارشناسی ،مدرکی که معدل دوره کاردانی در آن ذکر شده باشد نیز ارائه نمایند.

3-ارائه گواهی اشتغال به کار مورد تایید مراجع ذیربط قانونی.

4-ارائه گواهی حداقل سه سال سابقه کار مورد تایید مراجع ذیربط قانونی.

تبصره: مطابق ضوابط آزمون سابقه کار ارائه شده باید پس از دریافت مدرک تحصیلی کارشناسی بوده و سابقه کار همزمان با تحصیل به هیچ وجه قابل قبول نمی باشد.

5- تصویر از تمام صفحات شناسنامه (دو سری).

6- تصویر از کارت ملی (دو سری).

7- دو  قطعه عکس 4 *3  جدید.

8- مدرک مربوط به وضعیت نظام وظیفه و یک تصویر از آن.

9- مدرک مربوط به استفاده از سهمیه ایثارگران، خانواده شهدا و ...

10- سی دی حاوی اسکن مدارک بند های فوق الذکر.

ضمنا به اطلاع می رساند شروع کلاس های نیمسال اول سال تحصیلی 92-93 برای کلیه پذیرفته شدگان سال تحصیلی 93- 92 از تاریخ 23/6/92  خواهد بود.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه شاهرود