اخبار و رویدادها: بیانیه هیئت رئیسه دانشگاه‌ صنعتی شاهرود به‌دنبال پاسخ نظامی جمهوری اسلامی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی

یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳- ۱۲:۳۶:۱۳

هیئت رئیسه دانشگاه‌ صنعتی شاهرود به‌دنبال پاسخ نظامی جمهوری اسلامی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی به‌ویژه جنایت این رژیم در حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه و شهادت جمعی از مستشاران ایران، بیانیه‌ای صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلَوْ قَاتَلَكُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوَلَّوُا الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يَجِدُونَ وَلِيًّا وَلَا نَصِيرًا

و اگر کافران با شما مسلمین به جنگ برخیزند از قتال شما پشت گردانیده و فرار کنند و دیگر هیچ ناصر و یاوری برای خود نیابند.

(آیه 22 سوره فتح)

بدون شک انتقام سخت جبهه مقاومت، بهای سنگین جنایات رژیم صهیونیستی خواهد بود. همان طور که در نخستین دقایق بامداد روز یکشنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۳، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  با مصوبه شورای عالی امنیت ملی و زیرنظر ستاد کل نیروهای مسلح و با حمایت و همراهی غیورمردان ارتش جمهوری اسلامی و حمایت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در پاسخ به جنایت‌های متعدّد رژیم خبیث و جعلی صهیونیستی از جمله، حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی جمهوری اسلامی، به عنوان بخشی از تنبیه آن رژیم نامشروع و جنایتکار، طی عملیات «وعده صادق» با رمز مقدّس «یا رسول الله (ص)» اهداف نظامی را در قلب سرزمین‌های اشغالی با ده‌ها فروند موشک و پهپاد تماما ایرانی با موفقیت مورد اصابت قرار داد.

از همین رو، دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن محکومیت اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی از کلیه غیور مردان ونیروهای نظامی و دفاعی کشور و بویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در به تحقق رساندن خواسته‌ی به حق مردم انقلابی و سربلند ایران اسلامی و تنبیه رژیم خبیث اسرائیل، تشکر و قدردانی نموده و برای کلیه جان بر کفان انقلاب اسلامی و دلاورمردان جبهه مقاومت در منطقه، در جهت نابودی رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی، پیروزی و فتح و نصرت الهی را آرزو دارد.

هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود

کلمات کلیدی: #بیانیه #هیئت رئیسه #دانشگاه‌ صنعتی شاهرود #پاسخ نظامی جمهوری اسلامی ایران #جنایات رژیم صهیونیستی #...3