اخبار و رویدادها: دیدار نوروزی اعضای شورای صنفی کارمندان با رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود

دیدار نوروزی اعضای شورای صنفی کارمندان با رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۳- ۱۲:۳۲:۴۷

دیدار نوروزی اعضای شورای صنفی کارمندان با رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود

دیدار نوروزی اعضای شورای صنفی کارمندان با آقای دکتر ایزدی فرد رییس محترم دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نشستی صمیمانه در روز یکشنبه 19فروردین ماه جاری دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس این دانشگاه با اعضای شورای صنفی کارمندان در دفتر ریاست دیدار و گفتگو نمودند.

در این جلسه صمیمانه رئیس دانشگاه دکتر مرتضی ایزدی فرد ضمن تبریک سال جدید، تقارن بهار طبیعت با ماه مبارک رمضان را به فال نیک گرفت و برای همه همکاران سالی خوب، سرشار از موفقیت و سلامتی آرزو کرد، ایشان همچنین با اشاره به شرایط مالی دشوار سال گذشته افزود: با تلاش های صورت گرفته در پایان سال توانستیم معوقات حق مسکن را پرداخت کنیم و با تمام توان پیگیر حل مشکلات و معضلات معیشتی همکاران هستیم.

در ادامه اعضای شورا به بیان دغدغه های همکاران در مورد مسائل رفاهی، بیمه مکمل درمان، موارد مربوط به مرخصی های تشویقی و فوق العاده، ساعت کاری بانوان، آموزش های ضمن خدمت کاربردی و ... پرداختند و دکتر ایزدی فرد قول پیگیری و مساعدت در این موارد را داد.

در پایان رئیس دانشگاه از همه همکاران درخواست ارائه پیشنهادات در خصوص افزایش درآمدهای دانشگاه، صرفه جویی در مصرف انرژی و افزایش بهره وری را داشت.

photo_2024-04-09_16-33-45

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #دیدار نوروزی #شورای صنفی کارمندان #رئیس دانشگاه...2