اخبار و رویدادها: نشست صمیمی رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با امام جمعه شهر شاهرود

نشست صمیمی رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با امام جمعه شهر شاهرود
سه شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۳- ۱۶:۰۰:۵۱

نشست صمیمی رئیس و هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با امام جمعه شهر شاهرود

طی نشست صمیمی رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود با امام جمعه شهر دیدار و گفتگو نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، روز دوشنبه 20 فروردین ماه سال جاری در نشست صمیمی رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با امام جمعه شهر شاهرود در محل دفتر امام جمعه دیدار و گفتگو نمودند.

photo_2024-04-09_15-17-30
photo_2024-04-09_15-17-32-(2)

در این نشست دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن تبریک سال جدید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات درماه مبارک رمضان با اشاره به رویکرد مثبت و تلاش در کلیه حوزه های وزارت و دانشگاه در خصوص پیگیری امور، به ارائه گزارشی عملکرد دانشگاه دربخشهای مختلف؛ بودجه و اعتبارات، تغییر و تحولات مدیریتی در سطح دانشگاه، تعاملات با مدیریت شهری برای پیشبرد اهداف و جذب دانشجوی بین الملل و رتبه های ملی و بین المللی دانشگاه مخصوصا رتبه ششم در بین دانشگاه های صنعتی کشور اشاره نمود ایشان ضمن بیان دغدغه های جامعه دانشگاهی بیان داشت : با توجه به انجام اقدامات ارزشمند توسط دولت انقلابی، دانشگاه نیز تلاش دارد تا در راستای برنامه راهبردی دولت حرکت نماید.

حجت الاسلام و المسلمین امینی امام جمعه شهر شاهرود، در این نشست پیرو گزارش ارائه شده ضمن تاکید بر عملی سازی شعار سال و نقش اساسی دانشگاه ها، در خصوص پیشبرد اهداف دانشگاه و شهرستان، عنوان کردند: اهمیت دانشگاه بر کسی پوشیده نیست، چراکه پیشرفت آن موجب پیشرفت جامعه خواهد شد و ارتباط موثر دانشگاه و نهاد امامت جمعه برای حل مسائل و مشکلات شهرستان و توسعه دانشگاه موثر است.

ایشان بر مشخص بودن پیوست فرهنگی هرکاری دردانشگاه تاکید نمود و گفت: سهم دانشگاه صنعتی در تحقق شعار سال و مشارکت درتولید حائز اهمیت است.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #دیدار هیأت رئیسه دانشگاه با امام جمعه ...2