اخبار و رویدادها: جایگاه 8 دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی آموزش دانشگاه ای جهان اسلام 2023 ISC

جایگاه 8 دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی آموزش دانشگاه ای جهان اسلام 2023 ISC
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲- ۱۱:۵۲:۱۷

جایگاه 8 دانشگاه صنعتی شاهرود در رتبه بندی آموزش دانشگاه ای جهان اسلام 2023 ISC

به نقل از معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشگاه صنعتی شاهرود در لیست دانشگاه های ایران در رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام 2023 ISC (رتبه بندی دانشگاه های ایران) حائز رتبه 24 و بین دانشگاه های ایران در رتبه بندی دانشگاه ای جهان اسلام 2023 ISC (رتبه بندی آموزش) حائز رتبه 8 شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از معاون پژوهشی و فناوری، دانشگاه صنعتی شاهرود در لیست دانشگاه های ایران در رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام 2023 ISC (رتبه بندی دانشگاه های ایران) حائز رتبه 24 و بین دانشگاه های ایران در رتبه بندی دانشگاه ای جهان اسلام 2023 ISC (رتبه بندی آموزش) حائز رتبه 8 شده است.

به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دکتر سید احمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: رتبه بندی دانشگاه‌های جهان اسلام2023 ISC توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام انتشار یافت، که از میان دانشگاه‌های ۵۷ کشور اسلامی، در مجموع ۴۹۹ دانشگاه از ۳۳ کشور اسلامی در این رتبه بندی حضور دارند.

photo10389764757

فاضل زاده اظهار داشت: در رتبه بندی دانشگاه‌های جهان اسلام ۲۰۲۳، دانشگاه‌هایی مورد بررسی قرار می‌گیرند که حداقل ۵۰۰ مدرک در سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۱۹ در پایگاه وب آو ساینس (WoS) به ثبت رسانیده باشند.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه بسیاری از دانشگاه‌های کشورهای اسلامی در رتبه بندی‌های جهانی حضور ندارند، رتبه بندی دانشگاه‌های جهان اسلام می‌تواند علاوه بر مشخص کردن جایگاه هر دانشگاه در بین کشورهای اسلامی با نشان دادن نقاط ضعف و قوت دانشگاه‌ها براساس هر معیار، اساس هدف گذاری و سیاستگذاری دانشگاه‌ها قرار گیرد.

فاضل زاده خاطرنشان کرد: تعداد ۸۰ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در این رتبه بندی حضور دارند. این در حالی است که در رتبه بندی سال گذشته ۷۴ دانشگاه از ایران حضور داشتند. وی همچنین افزود: اطلاعات این رتبه‌بندی از پایگاه‌های اطلاعاتی بین المللی نظیر USPTO، WoS، Incites گردآوری شده است.

مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) به منظور رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان اسلام در معیارهای خود، مهم‌ترین مأموریت دانشگاه‌ها که عبارتند از: پژوهش (با وزن ۶۰ درصد)، نوآوری (با وزن ۱۵ درصد)، آموزش (با وزن ۱۰ درصد) و فعالیت‌های بین‌المللی (با وزن ۱۵ درصد) در نظر گرفته و بر این اساس دانشگاه‌های کشورهای اسلامی را مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌دهد.

محاسبه تعداد مقالات سلب اعتبار شده (Retractions) دانشگاه‌ها با نمره منفی است که در شاخصی تحت عنوان اعتبار منفی (Neg Rep) آورده می‌شود.

photo10389764865

کلمات کلیدی: #جایگاه 8 #دانشگاه صنعتی شاهرود #رتبه بندی آموزش #دانشگاه های جهان اسلام 2023؛...3