اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم تقدیر از منتخبین فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه

برگزاری مراسم تقدیر از منتخبین فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه
چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲- ۱۱:۰۳:۰۹

برگزاری مراسم تقدیر از منتخبین فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه

مراسم تقدیر از منتخبین فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی مهر 1399 الی شهریور 1402 دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم تقدیر از منتخبین فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه با حضور دکتر قربانی معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر بی‌تقصیر رئیس گروه انجمن‌های علمی دانشجویی، مشاورین علمی انجمن‌ها، اعضای اصلی و فعال در دوره‌های مربوطه، روز چهارشنبه 16 اسفندماه 1402 ساعت 14 الی 17 در تالار اقاقیا برگزار گردید.

لازم به توضیح است؛ دفتر انجمن‌های علمی دانشجویی هر ساله، فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی سال تحصیلی گذشته را مورد ارزیابی قرار داده و با توجه به عمکلرد انجمن‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، منتخبینی را از بین ایشان انتخاب نموده و در سال تحصیلی جاری تقدیر می‌نماید. به همین منظور با توجه به پاندمی ایجاد شده و وجود ویروس کرونا، این مراسم چند سالی برگزار نگردید و توفیقی حاصل شد تا برای انجمن‌های علمی دانشجویی در سه سال تحصیلی گذشته این مراسم برگزار شود.

منتخبین به تفکیک سال تحصیلی و انجمن و نوع مقام:

کلمات کلیدی: #تقدیر #منتخبی #فعالان #انجمن‌های علمی دانشجویی #دانشگاه #...3