اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات بدمینتون کارکنان خانم دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت دهه مبارک فجر

چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲- ۰۹:۲۸:۳۲

مسابقه بدمینتون کارکنان خانم این دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر در محل سالن حجاب خوابگاه هفتم تیر با حضور کارکنان خانم برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقه بدمینتون کارکنان خانم این دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر روز دوشنبه مورخ 23 بهمن ماه جاری در محل سالن حجاب خوابگاه هفتم تیر با حضور کارکنان خانم به صورت انفرادی و در جدول دوره ای برگزار گردید.

در پایان این مسابقات معصومه خوش دست توانست به مقام اول دست یابد و فاطمه خطیبی و عاطفه عبداللهیان به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب نمودند.

photo10318466069

کلمات کلیدی: #برگزاری مسابقات #بدمینتون #کارکنان خانم #دانشگاه صنعتی شاهرو #به مناسبت دهه مبارک فجر #...3