اخبار و رویدادها: بازدید دانش آموزان دو دبیرستان جهت آشنایی با فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲- ۰۹:۴۹:۴۴

با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود، برنامه بازدیدی از آزمایشگاه‌های پردیس مرکزی ویژه دانش آموزان دو دبیرستان تدارک دیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان شاهرود و به منظور آشنائی دانش آموزان دبیرستان های نظری با رشته های دانشگاهی، محیط و فعالیت های آموزشی و پژوهشی جاری در این دانشگاه، دو برنامه بازدید طی روزهای چهارشنبه 2 و 9 اسفند ماه جاری از آزمایشگاه‌های پردیس مرکزی ویژه دانش آموزان دبیرستان دخترانه امام هادی و دبیرستان دخترانه ام البنین تدارک دیده شد.

۲۲ نفر از دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه امام هادی در یک گروه کلاس نهمی ها  و ۱۸ نفر از دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه ام البنین در یک گروه کلاس نهمی ها از آزمایشگاه کانی شناسی با توضیحات مهندس میرباقری (دانشکده علوم زمین)، آزمایشگاه فیزیک یک با توضیحات مهندس سلطانی (دانشکده فیزیک)، آزمایشگاه شیمی تجزیه با توضیحات دکتر کلی (دانشکده شیمی)، کارگاه فناوری ساخت با توضیحان مهندس عرب ساغری (دانشکده معماری) و آز XRD , XRF با توضیحات مهندس عباسیان (دانشکده معدن) بازدید نمودند.

کلمات کلیدی: #بازدید #دانش آموزان #دبیرستان #آشنایی #فعالیت آموزشی و پژوهشی #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3