اخبار و رویدادها: تعیین چهار تیم راه یافته به مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 9 کشور

چهارشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۲- ۱۲:۴۸:۰۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دکتر رجبی مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه دانشگاه، با برگزاری 16 بازی مرحله گروهی مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 9 کشور به پایان رسید.

تیم ها در دو گروه 4 و 5  تیمی قرار گرفتند و پس از برگزاری 16 بازی در این مرحله از گروه اول تیم های دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه بیرجند و از گروه دوم مسابقات تیم های دانشگاه خیام و  فردوسی مشهد به مرحله نیمه نهایی مسابقات صعود کردند.

لازم به ذکر است، بازی های مرحله نیمه نهایی در بازی اول دانشگاه خیام و دانشگاه بیرجند ساعت :۱۷:۰۰و در بازی دوم تیم دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه فردوسی ساعت ۱۸:۳۰روز چهارشنبه 9 اسفند ماه جاری و فینال و رده بندی مسابقات روز پنج شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ در محل سالن فجر دانشگاه صنعتی شاهرود  برگزار خواهد گردید.

کلمات کلیدی: #تیم راه یافته #مرحله نیمه نهایی #مسابقات فوتسال #دانشجویان پسر #دانشگاه های منطقه 9 کشور #...3