اخبار و رویدادها: نایب قهرمانی فوتسالیست های دختر دانشگاه صنعتی شاهرود

نایب قهرمانی فوتسالیست های دختر دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۸ اسفند ۱۴۰۲- ۱۳:۰۵:۵۸

نایب قهرمانی فوتسالیست های دختر دانشگاه صنعتی شاهرود

مسابقات قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور، به میزبانی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار گردید و در این رقابت ها تیم فوتسال دختران دانشگاه صنعتی شاهرود با یک برد و یک باخت توانست مقام دوم این مسابقات را از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دکتر رجبی مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه دانشگاه، مسابقات قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور، ۲۷ لغایت ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ به میزبانی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار گردید و در این رقابت ها تیم فوتسال دختران دانشگاه صنعتی شاهرود با یک برد و یک باخت توانست مقام دوم این مسابقات را از آن خود کند.

لازم به توضیح است، مهدیه اسماعیل بیکی، زهرا علی آبادی، مژگان طقانی، سحر شاه حسینی، زهرا اسماعیلی جاجرم، مریم علیمحمدی، عرفانه افتخاری، فاطمه جعفری، معصومه محمودی، آیدا شهراد بازیکنان تیم فوتسال دختران و فائزه عبدالله نژاد مربی تیم دانشگاه صنعتی شاهرود می باشند.

کلمات کلیدی: #نایب قهرمانی #فوتسال #دختران #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3