اخبار و رویدادها: برگزاری آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود بین الملل در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود بین الملل در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۲- ۱۲:۳۸:۰۴

برگزاری آئین معارفه دانشجویان جدیدالورود بین الملل در دانشگاه صنعتی شاهرود

پس از جذب دانشجویان بین الملل عراقی به همت دفتر گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی شاهرود، آئین معارفه و آشنایی با قوانین با حضور هیات رئیسه دانشگاه و استقبال پرشور دانشجویان جدیدالورود در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پس از جذب دانشجویان بین الملل مقطع تحصیلات تکمیلی از کشور عراق به همت دفتر گروه همکاری های علمی و بین المللی این دانشگاه، آئین معارفه و آشنایی با قوانین با حضور هیات رئیسه دانشگاه و استقبال پرشور دانشجویان جدیدالورود عصر روز چهارشنبه 2 اسفند ماه جاری در محل تالار دکتر پیروز واقع در دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک این دانشگاه برگزار شد.

دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، در ابتدا ضمن عرض خیرمقدم به معرفی تاریخچه دانشگاه صنعتی شاهرود با قدمت 50 ساله اشاره نمود و این دانشگاه را به عنوان تنها دانشگاه صنعتی استان واقع در بزرگترین شهرستان شاهرود برشمرد و گفت: بیش از 8 هزار دانشجو در 179 رشته گرایش در این دانشگاه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتر مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 40 درصد را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهند.

دکتر ایزدی فرد در این جلسه به معرفی16 دانشکده و 4 پردیس دانشگاه پرداخت و ضمن معرفی ظرفیت های دانشگاه به سایر افتخارات کسب شده توسط دانشگاه از جمله جایگاه ششم دانشگاه در بین دانشگاه های صنعتی سراسر کشور، رتبه اول دانشگاه های استان سمنان درآخرین رتبه بندی موسسه تایمز، QS آسیایی، دانشگاه های گروه D8، همچنین درخشش دانشگاه در رتبه بندی شانگهای 2023، حضور 16 عضو هیأت علمی دانشگاه در بین دانشمندان برتر یک و دو درصد دنیا، حضور دو نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه در بین پژوهشگران برتر کشوری در سال جاری، پیوستن 100 آزمایشگاه دانشگاه به شبکه شاعا (شبکه آزمایشگاه های تحقیقاتی کشور) اشاره و بر جایگاه مناسب ملی و بین المللی دانشگاه صنعتی شاهرود تاکید نمود.

رئیس دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت حفظ روابط بین دو کشور ایران و عراق، هدف از این جلسه را آشنایی دانشجویان جدیدالورود عراقی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری با جایگاه و قوانین دانشگاه در ابعاد مختلف برشمرد و دانشجویان بین الملل را سفیران صلح، دوستی و فرهنگ عنوان نمود که می توانند موجبات تعاملات بهتر و بیشتر بین دو کشور را فراهم نمایند.

در ادامه این آئین هیات رئیسه دانشگاه در خصوص قوانین و ضوابط مربوط به حوزه های خود، به بیان توضیحاتی پرداختند.

کلمات کلیدی: #آئین معارفه #دانشجویان جدیدالورود #بین الملل #عراقی #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3