اخبار و رویدادها: برگزاری طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲- ۰۹:۵۶:۴۳

برگزاری طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود

طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید با هدف ارتقای سطح علمی و جایگاه اساتید، دانش‌ و بصیرت‌افزایی، ایجاد فضای علمی و گفت‌وگومحور در بین اساتید و بسترسازی برای شکوفاکردن استعدادهای موجود در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، 23 و 24 امین طرح دانش افزایی (ضیافت اندیشه) اساتید از سوی دبیرخانه هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه از روز چهارشنبه 4 لغایت شنبه 7 بهمن ماه جاری با توجه به جایگاه رفیع دانشگاهیان و نقش تربیتی اساتید در اداره دانشگاه و حضور بسیاری از آنها به عنوان مشاور و یا مدیر دستگاه در سطح دانشگاه و همچنین تاثیرگذاری و جریان سازی اساتید در جهت تقویت ظرفیت های علمی و تربیتی این قشر فرهیخته با حضور اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

به گفته حجت الاسلام و المسلمین حسینی وردنجانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، این نشست های معرفت افزایی با بررسی دو محور سنت های علمی در تمدن اسلامی با سخنرانی سید روح الله پرهیزکاری عضو هیات علمی دانشگاه معارف قم و حکومت اسلامی در قرآن و حدیث با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد محوری بهداروند عضو هیات علمی موسسه جامع المصطفی العالمیه تدارک دیده شد.

ایشان همچنین افزود: این طرح به مدت 4 روز و مجموعه 32 ساعت آموزشی با شرکت بالغ بر60 نفر از اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود از رشته های مختلف همراه بود.

photo9390838791

photo9390838744photo9390838668