اخبار و رویدادها: افتخاری دیگر برای دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقه بین المللی اختراعات و فناوری های نوآورانه کشور امارات

شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۲- ۱۲:۰۰:۳۵

دانشجویان رشته مهندسی برق و الکترونیک دانشگاه صنعتی شاهرود به همراه اعضای تیم های اعزامی جمهوری اسلامی ایران به اولین دوره از نمایشگاه و مسابقه بین المللی اختراعات دبی ۲۰۲۳ افتخار آفرینی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مهندس علیرضاهاشمی دانشجوی سابق دانشگاه صنعتی شاهرود منتور و مدیر پروژه ۳ تیم ایرانی و زهرا اسحقی دانشجوی رشته برق و الکترونیک در اولین دوره از مسابقات و نمایشگاه بین المللی و تخصصی اختراعات و فناوری‌های نوآورانه کشور امارات متحده عربی ۲۰۲۳ که در ۷ و ۸ دسامبر ۲۰۲۳ زیر نظر سازمان مالکیت معنوی جهان (WIIPA)، اداره فدرال هویت و شهروندی امارات متحده عربی و با حمایت دانشگاه‌های بخارست، ترکیه و رومانی و تحقیقاتی و مراکز مرتبط با مخترعین در کشور امارات برگزار گردید، مدال طلا و جایزه ویژه بهترین اختراع از دانشگاه رومانی در این رویداد کسب نمودند.

در این دوره از نمایشگاه بیش از ۱۶۵ اختراع و پروژه از ۲۱ کشور دنیا ازجمله انگلستان، کانادا، آلمان، لهستان، رومانی، مصر، کرواسی، عربستان، امارات متحده عربی، عراق، تایوان، قطر، کامبوج، هند، ایران و … اختراعات خود را به مدت ۲ روز به معرض نمایش گذاشتند و در بخش رقابتی جشنواره شرکت کردند.

1_2

کلمات کلیدی: #افتخار #دانشگاه صنعتی شاهرود #نمایشگاه #مسابقه بین المللی #اختراعات و فناوری های نوآورانه #کشور امارات متحده عربی #...3