اخبار و رویدادها: الزام به حضور در جلسات دفاع قبل از فرایند تعیین داور دفاع

الزام به حضور در جلسات دفاع قبل از فرایند تعیین داور دفاع
دوشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲- ۱۵:۳۷:۰۹

طبق مصوبه جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشکده قبل از دفاع می بایست در چند جلسه ی دفاع دانشجویان دیگر شرکت کرده باشند تا با نحوه ی ارائه و برگزاری این جلسات آشنایی لازم را پیدا کنند.

طبق مصوبه جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده مقرر شد دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک ورودی 1401 و بعد از آن در دوره کارشناسی ارشد باید حداقل در 5 جلسه دفاع از پایان نامه و در دوره دکتری حداقل در 3 جلسه دفاع از پایان نامه و یا پروپوزال شرکت کرده باشند. فرم مربوط به حضور در این جلسات می بایست توسط نماینده ی تحصیلات تکمیلی آن دفاع، امضا و توسط آموزش دانشکده مهر شود. ارائه ی این فرم برای مرحله ی تعیین داوری دانشجو  در زمان دفاع الزامی است.

*فرم مربوطه در تابلو اعلانات سایت دانشکده موجود است*

کلمات کلیدی: #گواهی #دفاع