اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات تنیس روی میز ویژه کارکنان دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود

شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۲- ۱۱:۰۷:۴۲

به مناسبت سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی دانشکده مهندسی کشاورزی با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود، مسابقات تنیس روی میز را ویژه کارکنان این دانشکده برگزار نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به مناسبت سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی دانشکده مهندسی کشاورزی با همکاری مدیریت تربیت بدنی این دانشگاه، دی ماه جاری مسابقات تنیس روی میز را ویژه کارکنان این دانشکده، با شرکت 10 نفر از کارکنان، در دو گروه برگزار نمود.

در این مسابقات از هر گروه دو نفر به مرحله بعد راه یافته و با یکدیگر به رقابت پرداختند و در روز پایانی این مسابقات آقایان منصور بسطامی، محمدحسین پور و حسن گلی به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب نمودند.

یادآور می شود در بازی های نهایی و رده بندی، با حضور دکتر رجبی مدیر تربیت بدنی و همچنین کارشناس مسئول مدیریت تربیت بدنی، جوایزی به افراد برتر این مسابقات اهدا شد.

photo9071804078

کلمات کلیدی: #برگزاری مسابقات #تنیس روی میز #ویژه کارکنان #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3