اخبار و رویدادها: تحسین وزارت علوم از عملکرد حوزه ارتباط با صنعت معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود

چهارشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۲- ۱۰:۰۵:۴۳

کارنامه حوزه ارتباط با صنعت معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود از سوی دکتر پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم مورد تحسین قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم با ارسال نامه ای به این دانشگاه با مقایسه خلاصه عملکرد برای ارزیابی و مقایسه، متوسط و حداکثرهای کشوری و همچنین مقادیر شاخص های دانشگاه صنعتی شاهرود عملکرد حوزه ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شاهرود را مورد تمجید قرار داد.

معاون پژوهشی وزارت علوم، همچنین ارتقاء جایگاه دانشگاه صنعتی شاهرود در اثربخشی فعالیت ها و پاسخگویی موثرتر به نیازهای جامعه و صنعت را گامی بلند برای پیشرفت صنعت کشور با کمک از تحقیقات و پژوهش های این دانشگاه آرزومند شد.

تعداد کل و مبلغ قراردادهای در حال اجرا، مبلغ جذب شده قراردادهای خاتمه یافته، تعداد فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت و دوره های مهارت افزایی از جمله شاخص های این موفقیت می باشد.

لازم به ذکر است، آمار ارائه شده در این کارنامه تا تیر ماه سالجاری می باشد.

photo9012051471

کلمات کلیدی: #تحسین #وزارت علوم #عملکرد حوزه ارتباط با صنعت #معاونت پژوهشی #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3