اخبار و رویدادها: دانشگاه در آستانه برگزاری هجدهمین کنفرانس بین­ المللی «حفاظت و اتوماسیون در سیستم­های قدرت»

یکشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۲- ۰۸:۵۰:۵۰

هجدهمین کنفرانس بین­ المللی «حفاظت و اتوماسیون در سیستم­های قدرت» با هدف ارائه آخرین دستاوردهای حوزه حفاظت و اتوماسیون در سیستم­های قدرت، به طور حضوری در دانشگاه صنعتی شاهرود  ۱۹ و ۲۰ دی ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعت شاهرود، هجدهمین کنفرانس بین­ المللی «حفاظت و اتوماسیون در سیستم­های قدرت» با هدف ارائه آخرین دستاوردهای حوزه حفاظت و اتوماسیون در سیستم­های قدرت، به طور حضوری در این دانشگاه ۱۹ و ۲۰ دی ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

امید است با حضور سخنرانان علمی برجسته از داخل و خارج از کشور، برگزاری میزگردهای تخصصی و نشست‌های علمی ارائه مقالات در حوزه حفاظت و اتوماسیون در سیستم­های قدرت، نمایشگاهی از دستاوردهای این حوزه و کارگاه­های مختلف صنعتی، آموزشی و کاربردی بر غنای کنفرانس افزوده شود.

علاوه بر اساتید دانشگاه و دانشجویان، حضور مدیران و متخصصین از سازمان‌های صنعتی مرتبط مانند شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت توانیر، پژوهشگاه نیرو، شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق کشور، نیروگاه‌ها و صنایع از ویژگی‌های برجسته و گواه بر نقش مؤثر این کنفرانس در توسعه علم و فناوری در صنعت برق کشور است.

پیشاپیش از اساتید و متخصصین دانشگاهی و صنعتی این حوزه جهت ارائه آخرین دستاوردها دعوت به عمل می ­آید.

اطلاعات بیشتر در سایت کنفرانس به آدرس https://ipaps2024.shahroodut.ac.ir/fa/ در دسترس است.

photo_2023-12-27_10-53-18

photo_2023-12-27_10-53-18 (2)

کلمات کلیدی: #دانشگاه #آستانه #برگزاری #هجدهمین کنفرانس بین­ المللی #حفاظت و اتوماسیون در سیستم­های قدرت #...3