اخبار و رویدادها: برگزاری فینال مسابقات والیبال درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری فینال مسابقات والیبال درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲- ۱۰:۰۱:۲۹

برگزاری فینال مسابقات والیبال درون دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود

مسابقه فینال والیبال بیست و پنجمین جشنواره ورزشی پاییزه دانشگاه صنعتی شاهرود بین دو تیم دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت و دانشکده تربیت بدنی در یک بازی مهیج و دیدنی با حضور تماشاگران پرشور دو تیم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دکتر رجبی مدیر تربیت بدنی، فینال مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه بین دو تیم دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت و دانشکده تربیت بدنی در یک بازی مهیج و دیدنی با حضور تماشاگران پرشور دو تیم در روز شنبه 9 دی ماه 1402 در محل سالن فجر برگزار گردید.

در این مسابقه درحالی که تیم صنایع با دو ست از تیم تربیت بدنی پیش افتاده بود، در ادامه این تیم تربیت بدنی بود که درست های سوم، چهارم و پنجم توانست برنده این دیدار نزدیک و مهیج گردد و کاپ قهرمانی این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهد، همچنین احسان ملک از تیم تربیت بدنی به عنوان امتیاز آورترین بازیکن این دوره از مسابقات شناخته و معرفی گردید.

رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیرتربیت بدنی، روسای دانشکده های مهندسی صنایع و مدیریت، تربیت بدنی، شیمی و مواد، مدیرگروه دانشکده تربیت بدنی، رئیس روابط عمومی و جمعی از اعضای هیات علمی وکارمندان دانشگاه برای تماشا این مسابقات از نزدیک حضور یافتند.

نتیجه کلی بازی:

ست اول: تربیت بدنی 20 امتیاز   صنایع ومدیریت 25 امتیاز

ست دوم: تربیت بدنی 20 امتیاز   صنایع ومدیریت 25 امتیاز

ست سوم: تربیت بدنی 25 امتیاز   صنایع ومدیریت 15 امتیاز

ست چهارم: تربیت بدنی 25 امتیاز   صنایع ومدیریت 18 امتیاز

ست پنجم: تربیت بدنی 15 امتیاز   صنایع ومدیریت 11 امتیاز

نتیجه نهایی: برنده بازی تیم دانشکده تربیت بدنی 3 بر2 با شکست تیم دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت به پیروزی رسید.

اسامی تیم قهرمان: امیرسجاد غضنفری، مهدی یوسفی، امیرحسین محب فرد، احسان ملک، امیرحسین عباسی، امیرمحمدنیشابوری

سرپرست تیم: سید محمدحسین کلالی نیا

اسامی تیم نایب قهرمان: پویا برسنجی، ابوالفضل نرقانی، محمدهدایتی خواه، یاسین پقه، سجاداکبری، محمدرضا نجاتی

سرپرست تیم: رضا خلعتبری