اخبار و رویدادها: انعقاد تفاهم نامه شهرک های صنعتی و دانشگاه صنعتی شاهرود

انعقاد تفاهم نامه شهرک های صنعتی و دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۵ دی ۱۴۰۲- ۱۱:۴۰:۲۲

انعقاد تفاهم نامه شهرک های صنعتی و دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به نقل از معاونت پژوهشی این دانشگاه با هدف گسترش و ایجاد همفکری و همکاری های پژوهشی صنعتی تفاهم نامه ای بین شرکت های صنعتی استان سمنان و دانشگاه صنعتی شاهرود به امضاء رسید.

تفاهم نامه مذکور بین مهندس محمد رضا باقری رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان و دکتر ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود به امضاء رسید.

به گفته دکتر حمید حسن پور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی مورد نیاز صنعت با استفاده از توانایی اعضاء هیات علمی و پژوهشگران، تعریف پروژه های تحقیقاتی و اولویت سنجی آن، حضور اعضاء هیات علمی در کمیته های تحقیقات، حضور متخصصین شرکت های صنعتی در همایش ها و سمینارهای دانشگاه، اعطا مشوق ها به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اراده گواهینامه پایان دوره به شرکت کنندگان از جمله مواردی بود که در این تفاهم نامه به امضاء طرفین رسید.

لازم به ذکر است؛ این تفاهم نامه دوسالانه می باشد و پس از پایان دوره به امضاء دوباره خواهد رسید.