اخبار و رویدادها: برگزاری هشتادمین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری هشتادمین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲- ۲۲:۳۱:۲۰

برگزاری هشتادمین جلسه هیات ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود

در هشتادمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود، درخواست پنج عضو هیات علمی دانشگاه و متقاضی پایه های تشویقی، در صحن هیأت ممیزه طرح و پس از بررسی شرایط لازم اعطای پایه های فوق الذکر به تصویب هیأت ممیزه رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود و به نقل از دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، در هشتادمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه در دو نوبت صبح و عصر روز چهارشنبه 29 آذر ماه جاری، به استناد بندهای 1 ـ4 و 1-7 و 2-7و 5-8 پیوست شماره یک صورتجلسه چهارمین نشست عادی از دوره پنجم هیأت امناء دانشگاه صنعتی شاهرود مورخ 21/06/1401 در خصوص بازنگری و اصلاح مادۀ 53 آیین نامۀ استخدامی اعضای هیأت علمی این دانشگاه مبنی بر نحوۀ اعطای پایه های تشویقی، مصوبه جلسه 635 کمیتۀ منتخب دانشگاه مورخ 19/09/1402، در مورد درخواست پنج عضو هیات علمی دانشگاه و متقاضی پایه های تشویقی، در صحن هیأت ممیزه طرح و پس از بررسی شرایط لازم اعطای پایه های فوق الذکر به تصویب هیأت ممیزه رسید.

درخواست ارتقای مرتبه 5 عضو هیات علمی دانشگاه مطرح و پس از بحث و بررسی به شرح ذیل به تصویب رسید:

خانم دکتر مریم شیبی، عضو هیات علمی دانشکده علوم زمین از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت.

آقای دکتر حبیب احمدی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقاء یافت.

آقای دکتر محمد حسین تبار مرزبالی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت.

آقای دکتر مجتبی شیوایی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت.

آقای دکتر مجتبی هاشم زاده دهاقانی، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافت.

کلمات کلیدی: #هشتادمین جلسه #هیات ممیزه #مستقل #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3