اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه تکریم و معارفه رییس آزمایشگاه های دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جلسه تکریم و معارفه رییس آزمایشگاه های دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲- ۱۲:۲۴:۱۲

برگزاری جلسه تکریم و معارفه رییس آزمایشگاه های دانشگاه صنعتی شاهرود

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رییس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محمد باقر رحمانی عضو هیات علمی دانشکده فیزیک به عنوان رییس آزمایشگاه های این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رییس این دانشگاه، دکتر محمد باقر رحمانی عضو هیات علمی دانشکده فیزیک به عنوان رییس آزمایشگاه های دانشگاه منصوب شد.

دکتر حمید حسن پور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه در جلسه روز سه شنبه 21 آذر 1402 با حضور مدیران حوزه معاونت پژوهشی، ضمن تبریک و قبول پذیرش این سمت از سوی دکتر رحمانی از خدمات و تلاش های دکتر محمد باقر نظری در زمان کسوت ریاست آزمایشگاه های مرکزی دانشگاه تقدیر و تشکر نمود.

دکتر حسن پور همچنین تاکیدکرد: آزمایشگاه ها و کارگاه ها به عنوان موتور پیش برنده تحقیقات و پژوهش محسوب می شوند.

در ادامه دکتر حسامی مشاور و رییس دفتر ریاست، روابط عمو و امور حقوقی دانشگاه به اهمیت جایگاه آزمایشگاه ها به عنوان مرکز پژوهش پرداخت و از دکتر نظری تشکر و برای دکتر رحمانی به جهت ادامه مسیر آرزوی موفقیت نمود.

IMG_20231212_152151

کلمات کلیدی: #جلسه #تکریم #معارفه #رییس آزمایشگاه ها #دانشگاه صنعتی شاهرود #...3