اخبار و رویدادها: انتصاب دکتر مجتبی رجبی به عنوان مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب دکتر مجتبی رجبی به عنوان مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۲- ۰۹:۲۰:۳۱

انتصاب دکتر مجتبی رجبی به عنوان مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود

طی حکمی از سوی دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر مجتبی رجبی به عنوان مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی طی حکمی از سوی دکتر ایزدی فرد رئیس این دانشگاه و با عنایت به بند «الف» ماده «17» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و نظر به مراتب تخصص، تعهد و تجربیات ارزنده دکتر مجتبی رجبی و پیشنهاد معاون محترم دانشجویی به موجب این ابلاغ به مدت دو سال به سمت مدیر امور تربیت بدنی دانشگاه منصوب می شوید تا وظایف و امور محوله را با هماهنگی و نظر معاون محترم دانشجویی به انجام رسانید.

در بخشی از این حکم آمده است:

امید است با استعانت از خداوند متعال و با تلاش، همدلی و همفکری با همکاران محترم در انجام نیکوی امور موفق و موید باشید و منشا خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

photo_2023-12-10_13-56-17

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #انتصابات #مدیر امور تربیت بدنی....2