اخبار و رویدادها: روز دانشجو

روز دانشجو
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲- ۱۴:۲۹:۲۳

دیروز، امروز، فردا، همه روزها به نام توست، وقتی در صفحه به صفحه تاریخ، بر قله‌‏های سربلندی ایستاده‌‏ای «دانشجو»؛‬ این نام سرشارت می‌کند از بهار. روزگارت تازه و پر موفقیت

روزت مبارک دانشجوی عزیز

در روز دانشجو طی مراسمی با حضور ریاست محترم دانشکده آقای دکترمهدی قوتمند و مدیران گروه های آموزشی آقایان دکتر کامران شریفی و دکتر محمدهادی نوری اسکندری و با حضور گرم تعدادی از اساتید و کارکنان دانشکده با پخش تلاوتی چند از کلام ا... مجید، سخنرانی ارزشمند رهبری در خصوص رشته های علوم پایه، سخنرانی و تبریک ریاست محترم دانشکده،  پخش کلیپهای مختلف دانشگاه صنعتی شاهرود، شهر شاهرود، طنز روز دانشجو و .. از دانشجویان عزیز پذیرایی شد دراین مراسم از دانشجویان کارشناسی که 80 واحد درسی خود را پاس کرده اند و معدل بالا کسب نموده اند لوح تقدیر بهمراه جوایز نقدی تقدیم گردید. همچنین با معماهای ریاضی ذهن دانشجو را به چالش کشیده و به دو نفر که بهترین و درست ترین جوابها را دادند به پاس قدردانی جوایز نقدی تقدیم گردید. در انتهای مراسم به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.