اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزشی روانشناسی، جوان و هدف زندگی در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری کارگاه آموزشی روانشناسی، جوان و هدف زندگی در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۲- ۰۸:۰۱:۵۱

برگزاری کارگاه آموزشی روانشناسی، جوان و هدف زندگی در دانشگاه صنعتی شاهرود

به همت مدرسه پاییزه روانشناسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی شاهرود، کارگاه آموزشی روانشناسی با عنوان جوان و هدف زندگی، با حضور دکتر شاهین فرهنگ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت مدرسه پاییزه روانشناسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این دانشگاه کارگاه آموزشی روانشناسی با هدف جوان و هدف زندگی ویژه اساتید و کارکنان این دانشگاه به همراه خانواده با حضور دکتر شاهین فرهنگ در 16 مهرماه از ساعت 16 الی 18 در محل تالار شقایق ها برگزار شد.

لازم به ذکر است، علاوه بر قرعه کشی کمک هزینه سفر زیارتی به مشهد مقدس، سوابق آموزشی ویژه کارکنان و ارائه گواهی هم اندیشی از طرف دبیرخانه هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهیان برای اساتید حاضر در این کارگاه در نظر گرفته می شود.