اخبار و رویدادها: آشنایی با اولین و تنها مرکز کاریابی تخصصی دانشگاهی در استان سمنان

آشنایی با اولین و تنها مرکز کاریابی تخصصی دانشگاهی در استان سمنان
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۲- ۱۲:۱۱:۴۱

آشنایی با اولین و تنها مرکز کاریابی تخصصی دانشگاهی در استان سمنان

مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی زیر مجموعه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، با اخذ مجوز رسمی راه اندازی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان اولین و تنها مرکز کاریابی تخصصی دانشگاهی در استان سمنان می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مركز هدايت شغلي و كاريابي تخصصي زیر مجموعه معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه  به عنوان اولين و تنها مركز كاريابي تخصصي دانشگاهي استان سمنان است که با دريافت مجوز از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي  فعالیت خود را با تمرکز بر ارائه خدمات به دانشجویان و فارغ التحصیلان در راستای بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه و آماده سازی افراد برای ورود به بازار کار از تابستان 1399 آغاز نمود.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود در این راستا و با توجه به اهمیت آشنایی بیشتر دانشجویان با مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه در این خبر به معرفی جامع تر این مرکز می پردازد.

این مرکز با مدیریت دکتر محسن کرامتی دکترای تخصصی مهندسی عمران این دانشگاه و مهندس مهدیه اسماعیلی و مهندس محمدامین زاده دو کارشناس ارشد مهندسی هوش مصنوعی به فعالیت می پردازد.

مهم ترین برنامه های مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه صنعتی شاهرود

از مهم ترین برنامه های این مرکز می توان به برگزاری دوره های توانمندسازی، مهارت آموزی و کارآفرینی برای گروه های مختلف و ارائه خدمات جامع کاریابی و در نهایت معرفی افراد توانمند به سازمان ها و واحدهای صنعتی اشاره کرد. این مرکز همچنین خدمات ارزنده ای را به واحدهای متقاضی نیروی کار شامل معرفی افراد مستعد و توانمند جهت استخدام در آن واحد، توانمندسازی و ارائه آموزش های تخصصی لازم به افراد کارجو متناسب با نیاز واحد صنعتی موردنظر و ارائه برنامه توسعه فردی در جهت بهبود عملکرد افراد ارائه خواهد داد. کارفرمایان و واحدهای صنعتی متقاضی نیروی کار و نیز افراد کارجو می توانند با مراجعه به سایت این مرکز و با تکمیل و ارسال اطلاعات خود از این خدمات استفاده نمایند.

مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه صنعتی شاهرود چه وظایفی بر عهده دارد؟

•           ارائه خدمات تخصصی مشاوره شغلی و بازار کار به دانشجویان و دانش آموختگان جهت یافتن فرصت های شغلی بهتر
  •           معرفی جویندگان کار فاقد مهارت به مراکز مهارت آموزی دانشگاهی
  •           امور مربوط به بیمه بیکاری
  •           امور مربوط به لغو تعهد خدمت دانش آموختگان (آزادسازی مدرک تحصیلی)
  •           ساماندهی دوره های کارآموزی و کارورزی دانشجویان
  •           ارائه خدمات جامع کاریابی (جایابی)
  •           سامان دهی کار پاره وقت/ تمام وقت تخصصی
  •           برگزاری سمینارهای عمومی کاریابی و استخدام با حضور کارآفرینان و صنعتگران برتر جهت ارائه راهکارهای ورود به بازار کار به دانشجویان و دانش آموختگان
  •           برگزاری نمایشگاه کار
  •           برگزاری مسابقات طرح و ایده
  •           هماهنگی با سازمان آموزش فنی حرفه ای به منظور توسعه دوره های مهارتی آموزشی متناسب با نیازهای بازار کار

تقدیر توسط وزارت عتف به عنوان دانشگاه برگزیده در حوزه هدایت شغلی و کاریابی تخصصی

در جلسه مشترک برگزار شده در هفته پژوهش و فناوری مورخ 24/09/1400، با حضور رؤسای دانشگاه ها، معاونین پژوهشی و مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه ها، از مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه صنعتی شاهرود در بین ۴۰ دانشگاه به عنوان مرکز برتر هدایت شغلی دانشگاه های کشور تقدیر به عمل آمد.

شبکه های اجتماعی ، لینک صفحات ، پست الکترونیک و تلفن های  مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه

1         T.me/jobcenter_shahroodUT

2         https://shahroodut.ac.ir/fa/sec/index.php?id=85

3         https://.shahkar.shahroodut.ac.ir