اخبار و رویدادها: حضور دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست برترین دانشگاه های جهان

حضور دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست برترین دانشگاه های جهان
شنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۲- ۰۸:۵۸:۴۵

حضور دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست برترین دانشگاه های جهان

موسسه آموزش عالی تایمز فهرست رتبه‌بندی 1904 دانشگاه برتر جهان در سال 2024 را اعلام کرد و بر اساس این رتبه‌بندی دانشگاه صنعتی شاهرود در جایگاه 1200-1001 جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، موسسه آموزش عالی تایمز فهرست رتبه‌بندی 1904 دانشگاه برتر جهان در سال 2024 را اعلام کرد و بر اساس این رتبه‌بندی دانشگاه صنعتی شاهرود در جایگاه

1200-1001 جهان قرار گرفت.

دکتر سید احمد فاضل زاده رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، گفت: در سال 2023 تعداد 65 دانشگاه در رتبه بندی تایمز حضور داشتند که این تعداد در سال 2024 به 73 دانشگاه رسیده است.

روش شناسی رتبه بندی تایمز

دکتر فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز 2024، در ویرایش بیستم این رتبه بندی، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص های مورد استفاده از 13 به 18 شاخص رسیده است. شاخص تحصیل در خارج از کشور در رتبه بندی فعلی وزن صفر را دارد که در آینده مورد محاسبه قرار خواهد گرفت. مانند روش­ شناسی پیشین، شاخص ­های عملکردی در 5 معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت.

وی همچنین افزود: لازم به ذکر است که دانشگاه هایی که رتبه بندی آنها در بازه یکسان هستند همگی هم‌ رتبه بوده و ترتیب اسامی ذکر شده در این گزارش مطابق با سامانه رتبه بندی تایمز و بر اساس حروف الفبا (به لاتین) است.

رتبه دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران در جدول زیر نشان داده شده است.

9ae67f69-fea4-435b-ab99-009b88b5163e

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن تبریک، کسب این موفقیت را حاصل برنامه‌ریزی و تلاش کلیه اعضای هیات ‌علمی، دانشجویان و یاوران علمی دانشگاه دانست.

photo7005583314

کلمات کلیدی: #رتبه #رتبه بندی #دانشگاه #جایگاه #جهان #دانشگاه صنعتی شاهرود #افتخارف...3