اخبار و رویدادها: آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و تعمیراتی دانشگاه صنعتی شاهرود در آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

سه شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲- ۱۰:۱۹:۵۳

مهندس احمد رضا رضایی مدیر دفتر فنی و طرح‌های عمرانی دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتگو با روابط عمومی این دانشگاه آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و تعمیراتی این دانشگاه را در آستانه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مهندس احمدرضا رضایی مدیر دفتر فنی و طرح‌های عمرانی این دانشگاه به اهمیت چندین طرح عمرانی، بازسازی و بهسازی در خوابگاه‌های این دانشگاه پرداخت و گفت: با توجه به تحصیل تعداد زیادی از دانشجویان در خوابگاه های دانشجویی در آستانه سال تحصیلی جدید اقداماتی از قبیل عملیات تعمیرات خوابگاه 24 واحدی مریم شامل رنگ آمیزی، اصلاح سیستم حرارتی، پارتیشن بندی، تعمیر کمدها و اضافه کردن سینک ظرفشویی، تعمیرات اساسی خوابگاه افتخاری شامل رنگ آمیزی داخلی و نمای بیرونی، تعمیرات موتورخانه، تعویض شیرآلات، اصلاح سرامیک کف طبق، تعمیرات خوابگاه خودگردان احمدیان شامل تعمیرات اساسی موتورخانه، اصلاح شیرآلات و تعمیرات عمومی خوابگاه های پسران و دختران شامل بند کشی کف سرویس های بهداشتی و حمام ها، رفع گیر و فنر زنی لوله های توالت و آشپزخانه ها به انجام رسید.

photo6871350592photo6871350477photo6871353346

وی از اجرای قسمتی از محوطه یادمان شهدا به منظور اصلاح راه های دسترسی این دانشگاه خبر داد و افزود: احداث محوطه سازی مقابل مسجد پردیس مهندسی دانشگاه به منظور اصلاح راه دسترسی دانشجویان به سلف، مسجد، کتابخانه و مجموعه آموزشی نیز به انجام رسید.

مدیر دفتر فنی و طرح‌های عمرانی این دانشگاه همچنین به راه اندازی آسانسور حمل بار خوابگاه شقایق اشاره نمود و اظهار امیدواری کرد که دیگر پروژه های دانشگاه نیز به منظور آسایش بیشتر دانشجویان به سرانجام خواهد رسید.

photo6871353586photo6871353703photo6871353413photo6871353514

کلمات کلیدی: #دفتر فنی #تعمیرات #سال تحصیلی جدید #بهسازی #طرح عمرانی #محوطه سازی #دانشگاه #دانشجو #...3