اخبار و رویدادها: نشست اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت ذوب آهن

نشست اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت ذوب آهن
سه شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۲- ۱۰:۲۴:۱۶

نشست اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود با شركت ذوب آهن

اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود طی نشستی با شرکت ذوب آهن این شهرستان بحث و تبادل نظر نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به منظور گسترش همکاری و ارتباط دانشگاه با صنعت10صبح روز سه شنبه 14 شهریور ماه جاری نشستی در محل سالن جلسات ساختمان معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه با حضور مهندس قیسی قائم مقام مدیرعامل و مشاور شرکت ذوب آهن و تعدادی از کارشناسان این شرکت، دکتر حمیدحسن پور معاون پژوهش و فناوری، دکتر رحیم باقری مدیر امور فناوری و ارتباط با صنعت، دكتر جعفري مديرکل آموزش و روسای دانشکده های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسي صنايع و مديريت و مهندسی شیمی و مواد این دانشگاه برگزار شد.

دکتر حمیدحسن پور معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه در ابتدا این نشست ضمن عرض خیر مقدم و بیان توانمندی اعضای هیات علمی و وجود امکانات مناسب آزمایشگاهی در دانشگاه، بر افزایش همکاری دوجانبه در زمینه های آموزشی، فناوری و پژوهشی و بهره مندی صنعت از این ظرفیت تاکید نمود.

در ادامه اعضای هیات علمی حاضر در جلسه به بیان توانمندیهای آموزشی و پژوهشی حوزه های مربوطه پرداختند و با کارشناسان شرکت در خصوص موضوعات مختلف از جمله نحوه بورسیه دانشجویان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دراین نشست با توجه به قابلیت های دانشگاه صنعتی شاهرود و شرکت ذوب آهن شاهرود مقرر شد تا به جهت آشنایی بیشتر بازدیدی توسط اعضا از دو مجموعه صورت پذیرد و بر اساس ابلاغ نیازمندی های شرکت ذوب آهن به دانشگاه از ظرفیت های موجود به جهت آموزش نیروی کار و پیشبرد اهداف دو جانبه صورت پذیرد.

photo6640236695

photo6640229854

کلمات کلیدی: #نشست #پژوهش #صنعت #شرکت ذوب آهن #دانشگاه صنعتی شاهرود #دانشجو #بورسیه #...3