اخبار و رویدادها: پنجمين دوره انتخابات شورای مركزی و هيات بازرسان سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره كشور

پنج شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۲- ۰۹:۲۴:۱۰

پنجمين دوره انتخابات شورای مركزی و هيات بازرسان سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره كشور همزمان با سراسر كشور در دانشگاه صنعتی شاهرود نیز برگزار می شود.

از تمام واجدين شرايط ( روان‌شناسان و مشاوران عضو سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره كشور) دعوت می‌شود در اين انتخابات شركت نمايند. به همراه داشتن كارت ملی و يا اصل شناسنامه عكس دار الزامی است .

زمان: جمعه ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - از ساعت ۹ تا ۱۷

محل اخذ رای: دانشگاه صنعتی شاهرود، روبروی مسجد پیامبر اعظم (ص)، مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی

Eitaa.com/st_sut