اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود پیشگام در ترویج علم نافع در راستای رفع نیازهای ملی شد.

دانشگاه صنعتی شاهرود پیشگام در ترویج علم نافع در راستای رفع نیازهای ملی شد.
سه شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۲- ۱۴:۱۳:۱۷

دانشگاه صنعتی شاهرود پیشگام در ترویج علم نافع در راستای رفع نیازهای ملی شد.

تفاهم نامه همکاری بین وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه فرهنگیان با موضوع تولید علم منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه فرهنگیان کشور منعقد شد.

تفاهم نامه همکاری به امضای دکتر رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش کابینه سیزدهم، دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرودو دکتر سعید غیاثی ندوشن سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور رسید.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی درباره این تفاهم نامه گفت: توسعه همکاری های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی تربیتی و گسترش همفکری در نهضت تولید علم از جمله مهمترین ارکان این تفاهم نامه است.

دکتر مرتضی ایزدی فرد ترویج علم نافع  و نیازهای ملی را دیگر رکن تفاهم نامه دو جانبه مذکور بین دانشگاه صنعتی شاهرود، وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان دانست و گفت: کاربردی کردن دستاوردهای علمی و پژوهشی و تربیتی از جمله ارکان تفاهم نامه مذکور است.

وی افزود: استفاده بهینه از امکانات موجود در جهت نیل به اهداف مشترک بین دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه صنعتی شاهرود از دیگر موارد مذکور در این تفاهم نامه است.

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود بیان کرد: این دانشگاه با امضای تفاهم نامه همکاری مذکور، به عنوان یکی از دانشگاه های تخصصی پیشگام در ترویج علم نافع در راستای رفع نیازهای ملی و کاربردی کردن دستاوردهای علمی و پژوهشی و تربیتی مطرح خواهد شد.

ایزدی فرد بیان کرد: اجرای دوره های مشترک تحصیلی در مقطع کارشناسی طبق شیوه نامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله تعهدات تفاهم نامه همکاری است.

وی گفت: همکاری در زمینه تولید برنامه های درسی و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و انجام فعالیت های  پژوهشی مشترک از مفاد این تفاهم نامه محسوب می شود.

photo_2023-07-11_10-58-31

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #تفاهم نامه همکاری #دانشگاه فرهنگیان #آموزش و پرورش...2