اخبار و رویدادها: بزرگترین رقابت علمی سال 1402 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

بزرگترین رقابت علمی سال 1402 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۲- ۱۲:۵۷:۱۶

بزرگترین رقابت علمی سال 1402 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود

دکتر محمد عطائی معاون آموزشی و تحصيلات تکميلی دانشگاه: بزرگترین رقابت علمی سال 1402 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه صنعتی شاهرود به ایستگاه پایانی رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کنکور کارشناسی به عنوان بزرگترین رقابت علمی سال 1402 همزمان با سراسر کشور در4 حوزه امتحانی در این دانشگاه برگزار شد و پرونده آن در عصر روز پنجشنبه 15 تیر ماه جاری بسته شد.

دکتر محمد عطائی معاون آموزشی و تحصيلات تکميلی دانشگاه صنعتی شاهرود و نماینده تام الاختیار این آزمون، گفت: در آزمون کارشناسی امسال در مجموع سه هزار و 962 داوطلب در مدت دو روز با 5 گروه آزمایشی در 4 حوزه امتحانی برای کسب صندلی دانشگاه ها با یکدیگر رقابت کردند.

تعداد شرکت کنندگان به تفکیک گروه های آزمایشی

صبح روز چهارشنبه 14 تیر ماه جاری 201 داوطلب دختر 398 داوطلب پسر در گروه آزمایشی ریاضی و تعداد 746 داوطلب دختر و486 داوطلب پسر در گروه آزمایشی علوم انسانی، عصر روز چهارشنبه 14 تیر ماه جاری تعداد 203 دختر و 67 داوطلب پسر در گروه آزمایشی هنر، روز پنجشنبه 15 تیر ماه جاری تعداد 977 داوطلب دختر و 571 داوطلب پسر در گروه آزمایشی علوم تجربی و عصر روز پنجشنبه 15 تیر ماه جاری تعداد 204 داوطلب دختر و 109 داوطلب پسر در گروه آزمایشی زبان های خارجی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

نماینده تام الاختیار این آزمون، همچنین افزود: پرونده آزمون سراسری کارشناسی سال 1402 با حضور تعدادی از مسئولین شهری، استانی و همچنین بازرسین و با همکاری بخش های مختلف از جمله فرماندهی نیروی انتظامی، پلیس راهور، اورژانس، هلال احمر و کلیه همکاران دانشگاه در بخش های روابط عمومی، حراست، امور اداری، اداره نقلیه، اداره امور خدمات و... با موفقیت بسته شد.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #کنکور #تیرماه #1402...2