اخبار و رویدادها: صعود دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشوری سال ۱۴۰۲

دوشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۲- ۰۹:۴۵:۰۶

6 نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با موفقیت نخستین مرحله بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشوری سال ۱۴۰۲را به پایان رساندند و به مرحله نهایی این المپیاد صعود کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی اعلام نتایج مرحله اول بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشوری سال جاری، 6 نفر از دانشجویان این دانشگاه به مرحله نهایی این المپیاد علمی دانشجویی صعود کردند.

مرحله نخست بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اردیبهشت1402 با شرکت ۱۰۰ دانشجو از دانشگاه‌های صنعتی شاهرود، دامغان، سمنان و دانشگاه های فنی و حرفه ای استان در 23 رشته در دانشگاه سمنان به عنوان یکی از حوزه های برگزاری آزمون منطقه 9 کشور برگزار شد.

دکتر منصور عرب چم جنگلي مدير تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتی شاهرود، خبر داد: در این رقابت علمی، 6 نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود، مليحه جوادي رشته زمين شناسي، زهرا رادمهر رشته زمين شناسی، فرزانه رنجبر رشته مهندسي عمران، علی کریمی و فاطمه محمدی رشته مهندسی کشاورزی و مصطفي فضلي شهري رشته مهندسي كامپيوتر با موفقیت نخستین مرحله این المپیاد را به پایان رساندند و به مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور صعود کردند.

گفتنی است : مرحله نهایی بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در صبح و بعدازظهر روز جمعه 30 تیرماه سال 1402 در دانشگاه‌های واقع در مراکز مناطق ده‌گانه کشور از جمله دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

المپیاد علمی دانشجویی کشور تحت نظارت سازمان سنجش آموزش کشور در ۲۴ رشته و به دو صورت متمرکز و غیرمتمرکز همزمان با آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز در مناطق ده گانه که هر کدام شامل چند استان است، برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن تبریک به دانشجویان راه یافته به مرحله نهایی این المپیاد، برای این عزیزان توفیق روز افزون را از درگاه خداوند متعال خواستار است.

کلمات کلیدی: #المپیاد #المپیاد علمی دانشجویی #دانشجو #رتبه #صعود #مرحله نهایی #بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور #...3