اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه پايانی سال تحصیلی مركز مشاوره  وسبک زندگی دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جلسه پايانی سال تحصیلی مركز مشاوره  وسبک زندگی دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۵ تیر ۱۴۰۲- ۰۹:۰۳:۴۳

برگزاری جلسه پايانی سال تحصیلی مركز مشاوره  وسبک زندگی دانشگاه صنعتی شاهرود

جلسه پايانی سال تحصیلی مركز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور رئیس دانشگاه و دیگر مسئولین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه پاياني سال تحصیلی مركز مشاوره و سبک زندگی با حضور رئیس دانشگاه، مشاورو رئیس دفتر ریاست ، معاون دانشجويی، مشاور معاون دانشجويی، مدیر و کارشناسان این مركز در روز دوشنبه 29 خرداد ماه 1402 برگزار شد.

دکتر مرتضی ایزدی فرد رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در ابتدا این جلسه با بيان اينكه مركز مشاوره به عنوان بازوي توانمند دانشگاه در امر آرامش روحي و رواني دانشجويان مي باشد، براهمیت و توسعه این مركز تاکید نمود. دکتر حسین خسروی معاون دانشجویی دانشگاه نیز در این جلسه ضمن بيان اهداف و برنامه های پيش رو مركز، در خصوص رفع مشکلات نسل جوان دانشجو سخنانی را ارائه کرد.

در ادامه حسین حسنی سرپرست مركز مشاوره دانشگاه به بیان گزارش عملكرد این مرکز پرداخت و پیرو طرح مواردی از سوی کارشناسان  مرکز مشاوره از قبیل اطلاع رسانی فعالیت های صورت گرفته، گسترش فعالیت های مشترک به جهت تقویت ارتباط موثر بین مرکز و دیگر بخش های دانشگاه، برگزاری کارگاه هایی به منظور معرفی رشته ها با حضور مشاوران، معرفی مستمر مرکز از سوی دانشگاه و..بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

عکس جلسه2

کلمات کلیدی: #مرکز مشاوره #دانشگاه #مشاوره #دانشجو #دیدار #نشست #...3