اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان اولین دانشگاه استان سمنان در رتبه بندی موضوعی تایمز

شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲- ۱۵:۴۵:۰۰

دانشگاه صنعتی شاهرود در جدیدترین رتبه بندی موضوعی تایمز، موفق به کسب رتبه 34 ملی و 301-350 آسیایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی  شاهرود به نقل از دکتر محمد حسین احمدی مدیر گروه همکاری علمی و بین المللی، دانشگاه صنعتی در رتبه‌بندی تایمز به عنوان یكی از مهمترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی دانشگاه های جهان، موفق به کسب رتبه 301- 350 در بین دانشگاه های آسیایی شد.

در ویرایش 2023 نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز»، روی هم، نام 928 مؤسسه از 36 کشور گوناگون آسیا در فهرست پایانی آمده است. در ویرایش پیشین این نظام رتبه‌بندی 58 مؤسسه از ایران در میان مؤسسه‌های برتر آسیا جای گرفته بودند. در نمودار یک، روند سالانۀ شمار مؤسسه‌های ایرانی در نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌های آسیایی «مؤسسۀ آموزش عالی تایمز» گزارش شده است.

لازم به ذکر است دانشگاه صنعتی شاهرود با کسب رتبه 34 کشوری به عنوان اولین دانشگاه استان سمنان در جدول امتیازات رتبه بندی تایمز قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت را به جامعه دانشگاهی دانشگاه صنعتی شاهرود تبریک می نماید.