اخبار و رویدادها: پیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت درگذشت دانشجوی دانشگاه

پیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت درگذشت دانشجوی دانشگاه
سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲- ۱۳:۰۵:۳۸

پیام تسلیت رییس دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت درگذشت دانشجوی دانشگاه

دکتر مرتضی ایزدی فرد رییس دانشگاه صنعتی شاهرود در پیامی درگذشت زنده یاد امير سالار حسينی دانشجوی رشته مهندسی صنایع دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت این دانشگاه رابه خانواده محترم دانشجو، جامعه دانشگاهی و دانشجویان تسلیت گفت.

در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌

صابران کسانی هستند که هرگاه مصیبتی به آنها رسد، می‌گویند: ما از آنِ خدا هستیم و به سوی او باز می‌گردیم.

درگذشت جانکاه و ناگهانی آقای امير سالار حسينی دانشجوی عزیز رشته مهندسی صنایع دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، موجب اندوه و تاثر فراوان اینجانب، دانشجویان و دانشگاهیان محترم دانشگاه گردید.

بدینوسیله، مراتب تسلیت و همدردی عمیق و خالصانه خود از این فقدان جانسوز را به نمایندگی از سوی همکاران محترم و دانشجویان عزیز دانشگاه صنعتی شاهرود به خانواده محترم ایشان ابراز می نمایم.

با توسل به حضرت حق و ائمه اطهار علیهم السلام برای آن عزیز سفرکرده، رحمت و مغفرت الهی و برای خانواده داغدار، بازماندگان محترم، جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

روحش شاد و یادش گرامی

مرتضی ایزدی فرد