اخبار و رویدادها: پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه در پی درگذشت دانشجوی کارشناسی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت

سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۲- ۱۱:۱۲:۴۴

با کمال تاسف و تاثر مطلع شدیم، امير سالار حسينی، دانشجو رشته مهندسی صنایع دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه، بر اثر بیمـاری دعوت حق را لبیک گفت.

روابط عمومی دانشگاه با قلبی اندوهگین، درگذشت شادروان امير سالار حسينی دانشجو رشته مهندسی صنایع دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه، را به خانواده داغدار ایشان، دوستان و اعضای خانواده دانشگاه صنعتی شاهرود تسلیت عرض نموده و از پيشگاه حضرت دوست، براي آن مرحوم آمرزش و رحمت واسعه الهي و براي بازماندگان معزز، صبر و اجر و سلامتي مسالت مي‌نماییم.

روابط عمومـی دانشگاه صنعتی شاهرود

کلمات کلیدی: #درگذشت #فوت دانشجو #فوت #...3