اخبار و رویدادها: اطلاعیه تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص مرحله ارزیابی تخصصی(مصاحبه) آزمون دكتری نیمه متمركز سال 1402

شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲- ۱۳:۱۴:۳۷

اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص مرحله ارزیابی تخصصی (مصاحبه)آزمون دكتری نیمه متمركز سال 1402 و داوطلبان متقاضی استعدادهای درخشان و جاماندگان

به اطلاع پذيرفته شدگان مرحله اول آزمون دكتری نيمه متمركز سال 1402 كه حد نصاب سنجش علمی كد رشته محل دانشگاه صنعتی شاهرود را كسب نموده و داوطلبان متقاضی استعدادهای درخشان كه داراي كليه شرايط عمومی و اختصاصی ورود به دوره دكتری (موارد مندرج به در صفحات 17 تا 19 دفترچه دفترچه شماره 1)، هستند می رساند با توجه به آئين نامه ابلاغی شماره 19177/11مورخ 7/3/94 پذيرش دانشجو در دوره دكتري دو مرحله ای می باشد. مرحله اول از طريق برگزاری آزمون سازمان سنجش و آموزش كشور انجام شده است و كليه متقاضيان پذيرفته شده در مرحله اول لازم است در مرحله دوم كه شامل مصاحبه(ارزيابی سوابق علمی، پژوهشی، آموزشی وساير توانمندی های متقاضيان)می باشد شركت نمايند لذا از داوطلبان پذیرفته شده در آزمون دکتری دانشگاه صنعتی خواهشمند است فایل ذیل را مطالعه نمایید:

اطلاعیه مصاحبه دکتری2

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #اطلاعیه مصاحبه دکتری....2