اخبار و رویدادها: برگزاری جلسه هم انديشی اساتيد با عنوان، نقش جمعیت در توسعه و پیشرفت: تهدید یا فرصت؟

دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲- ۱۴:۲۶:۴۷

برگزاری جلسه هم انديشی اساتيد  با عنوان، نقش جمعیت در توسعه و پیشرفت: تهدید یا فرصت؟

به همت بسیج اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود جلسه هم اندیشی اساتید با عنوان، نقش جمعیت در توسعه و پیشرفت: تهدید یا فرصت؟برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جلسه هم اندیشی اساتید با عنوان، نقش جمعیت در توسعه و پیشرفت: تهدید یا فرصت؟ با سخنرانی آقای محمدتقی شفیعی مدرس حوزه و دانشگاه غروب یکشنبه 7 خردادماه جاری در تالار کوثر دانشگاه برگزار شد.

photo_2023-05-29_01-08-25photo_2023-05-29_01-08-56

در این جلسه که به همت بسیج اساتید دانشگاه برگزار گردید، آقای محمدتقی شفیعی مدرس حوزه و دانشگاه که دارای تالیفات متعددی در زمينه کاهش یا افزایش جمعبت،سالمندی و ... است،  تجزیه و تحلیلی از عوامل موثر در  کاهش شاخص باروری و نرخ جمعیت در دهه اخیر ارائه نمودند. ايشان با رد اینکه دلیل اصلی این کاهش نمی تواند فقط مشکلات اقتصادی باشد بر اهمیت ساز و کار مناسب جهت بالا بردن نرخ جمعیت و دوری از بحران سالمندی تأکید نمودند.

در ادامه جلسه، تعدادی از همکاران نقطه نطرات خود و پرسش‌ هایی در این زمینه ارائه نمودند. و در پایان، به تعدادی از همکاران که دارای ۵ یا ۴ فرزند بودند هدايايي اهدا گردید.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #جلسه هم اندیشی اساتید #جمعیت #فرصت ها و تهدیدها..2