اخبار و رویدادها: درخشش دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی شاهرود درششمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان استان سمنان

دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲- ۱۶:۳۶:۲۲

ششمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان استان سمنان جشنواره ورزشهای همگانی (ستانی)انتخابی ششمین المپیاد همگانی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی تاریخ 21 و 22 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه های صنعتی شاهرود، دامغان و سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه صنعتی شاهرود با میزبانی در سه رشته ورزشی بسکتبال، والیبال و هندپلو با حضور مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه دکتر علی حسنی و تشکیل جلسه فنی با تیم های شرکت کننده توانست میزبان خوبی برای این رشته های ورزشی در بخش پسران باشد. در این دوره از مسابقات، دانشگاه صنعتی شاهرود به سرپرستی کل احمد خراطها در رشته های ورزشی شطرنج، دوچرخه سواری، بسکتبال، والیبال، هندپلو، دارت، آمادگی جسمانی، هفت سنگ مهارتی، فریزبی و طنابزنی حضور فعال داشت.

photo_2023-05-15_16-20-18

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود دکتر حسین خسروی با حضور در سالن های ورزشی ضمن خوش آمدگویی به تیم های شرکت کننده و نظارت بر مسابقات از نزدیک در جمع ورزشکاران و کادر اجرایی قرار گرفتند همچنین در اختتامیه مسابقات با اهداء حکم قهرمانی به ورزشکاران مقام آور میزبانی دانشگاه صنعتی شاهرود به پایان رسید و سهم مقام های به دست آمده دانشگاه صنعتی شاهرود از میزبانی مسابقات مقام اول بسکتبال، مقام دوم هندپلو و مقام سوم والیبال شد.

دانشگاه صنعتی شاهرود در 3 رشته ورزشی تیمی (بسکتبال، دوچرخه سواری و شطرنج) و یک رشته انفرادی(شطرنج) مقامهای اول را کسب کردند. مسابقات شطرنج با حضور 4 تیم و 16 بازیکن روز جمعه به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد که در پایان تیم دانشگاه صنعتی شاهرود در هر دو بخش رپید و بلیتس موفق شد به مقام اول دست یابد.

اعضای تیم شطرنج

محمدرضا پریمی دانشجوی دکتری ریاضی، امیرحسین محمدی دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی، امین خردپیشه دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی، مصطفی صفیزاده دانشجوی کارشناسی معماری مربی: دکتر سیدرضا موسوی استادیار دانشکده ریاضی

رده بندی پایانی بخش رپید: دانشگاه صنعتی شاهرود با 11 امتیاز دانشگاه دامغان با 9 امتیاز دانشگاه سمنان با 7 امتیاز

رده بندی پایانی بخش بلیتس: دانشگاه صنعتی شاهرود با 5/11 امتیاز دانشگاه دامغان با 5/8 امتیاز دانشگاه سمنان با 8 امتیاز

همچنین در بخش انفرادی در بخش رپید: مقام اول: محمدرضا پریمی مقام دوم: امیرحسین محمدی در بخش بلیتس: مقام اول: مصطفی صفی زاده مقام دوم: محمدرضا پریمی بازیکنان تیم دانشگاه صنعتی شاهرود به مقامهای اول و دوم دست یافتند.

تیم بسکتبال سه نفره دانشگاه صنعتی شاهرود با مربیگری آقای حسین رحیمیان و بهترین بازیکن زمین رضا برومند دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی، ارمیا امیری دانشجوی کارشناسی کامپیوتر، محمد قدیری دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی و آرمان مسعودی دانشجوی مدیریت کسب وکار توانستند با اقتدار حریفان خود را شکست دهند و به مقام اول دست یابند.

اعضای تیم دوچرخه سواری: مهدی محمدپور دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی، علی ظهوری مطلق دانشجوی کارشناسی مکانیک، عباسعلی نیازی دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی مربی: آقای محمد باطنی تیم دوچرخه سواری با مربیگری آقای محمد باطنی و با حضور سه دوچرخه سوار از دانشگاه صنعتی شاهرود به مصاف تیم های حاضر در مسابقات رفتند و در نهایت توانستند مقام اول مجموع تیمی را از آن خود کنند. در دیگر رشته های ورزشی هندپلو، دارت، فریزبی، هفت سنگ مهارتی، والیبال و آمادگی جسمانی شانس قهرمانی در بعضی رشته ها از جمله دارت با مربیگری آقای علیرضا نصیری و آمادگی جسمانی با مربیگری آقای مصطفی محمدیان وجود داشت که در نهایت به مقامهای دوم و سوم دست یافتند.

ضمن تبریک کسب سهمیه برای دانشجویان عزیز و جامعه دانشگاهی از خداوند منان آرزوی موفقیت برای این ورزشکاران در المپیاد ورزشهای همگانی کشور را داریم.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #کسب مقام #دانشجویان پسر...2