اخبار و رویدادها: اطلاعیه 54 - برقراری وعده های سحر و افطار در ایام تعطیل ماه رمضان

اطلاعیه 54 - برقراری وعده های سحر و افطار در ایام تعطیل ماه رمضان
دوشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۲- ۰۸:۰۰:۵۵

اطلاعیه شماره ۵۴

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات دانشجویان عزیز در ماه مبارک رمضان،

به اطلاع می رسانیم بنا به درخواست عده ای از دانشجویان و شورای صنفی، موضوع برقراری وعده های افطاری و سحری در روزهای تعطیل ماه رمضان، در هیات رئیسه دانشگاه مطرح شد.
خوشبختانه به رغم محدودیتهای موجود، هیات رئیسه جهت رفاه حال دانشجویان و استفاده حداکثری از برکات این ماه عزیز، با این درخواست موافقت کرد.
از این رو روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه‌ی این هفته و دو روز پایانی هفته‌ی آینده وعده های افطار و سحر توزیع خواهد شد. لازم به ذکر است با توجه به آمار متقاضیان، از سحرگاه چهارشنبه ۲۳ فروردین، وعده های افطاری و سحری به صورت جداگانه توزیع خواهد شد.

زمان توزیع افطاری ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰
و زمان توزیع سحری ساعت ۲:۳۰ تا ۳:۳۰ بامداد خواهد بود.

به منظور رزرو سحری و افطاری روز چهارشنبه، سامانه تغذیه اصلاح شده که امروز تا ساعت ۸ شب بتوانید رزرو کنید.
لطفا هم‌رسانی کنید.

به منظور دستیابی سریع به اطلاعیه ها و اخبار حوزه معاونت دانشجویی در کانال اطلاع رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود به آدرس splus.ir/st_sut عضو شوید.

اطلاعیه 54 افطاری و سحری