اخبار و رویدادها: برگزاری مرحله نهايی ورده بندی بيست و چهارمين جشنواره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشجويی

شنبه ۶ اسفند ۱۴۰۱- ۰۸:۳۷:۰۰

مرحله نهایی و رده بندی بیست و چهارمین جشنواره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشجویی، بین دانشكده ای، درروز دوشنبه یكم اسفند1401درمحل سالن فجرپردیس مركزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مرحله نهایی ورده بندی بیست وچهارمین جشنواره مسابقات فوتسال درون دانشگاهی دانشجویی، بین دانشكده ای دانشگاه، درروز دوشنبه یكم اسفند1401درمحل سالن فجرپردیس مركزی، درساعت 18:30با بازی رده بندی بین دوتیم صنایع رستگارفر و برق شروع و با نتیجه 4بر1 به نفع تیم صنایع رستگارفر به پایان رسید ودرادامه درساعت 19:30بازی نهایی بین تیم دانشكده تربیت بدنی وصنایع آجودانی ادامه یافت كه درپایان با نتیجه 1بر2به نفع صنایع آجودانی پایان یافت كه بلافاصله ضمن قدردانی از تمامی برگزاركننده گان این مسابقات با حضورمحترم معاونت دانشجویی جناب آقای دكترخسروی، مدیریت محترم تربیت بدنی جناب آقای دكترحسنی، ریاست محترم دانشكده تربیت بدنی جناب آقای دكتراندام، ریاست محترم دانشكده صنایع و مدیریت جناب آقای دكترغیاثی، وچندتن از اساتید محترم ازدانشكده های تربیت بدنی، مهندسی برق و مهندسی مكانیك مراسم اهدای حكم قهرمانی به تیم های اول(صنایع آجودانی)،دوم (تربیت بدنی) وسوم(صنایع رستگارفر) و آقای گل (علی قندالی ازتیم صنایع رستگارفر) این دوره از مسابقات صورت پذیرفت.

ضمنا تعداد تیم های شركت كننده 27 تیم ( 7تیم از دانشكده مهندسی مكانیك، 4 تیم از دانشكده مهندسی صنایع و مدیریت، 3 تیم از دانشكده مهندسی كامپیوتر، 3تیم از دانشكده مهندسی برق، دانشكده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، مهندسی عمران، تربیت بدنی و مهندسی شیمی و مواد هركدام 2تیم، دانشكده مهندسی معماری و فیزیك هركدام یك تیم) تعداد بازی های برگزار شده 55 بازی و تعداد نیروهای داوطلب 18 نفر است.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #مسابقات درون دانشگاهی #مرحله رده بندی و نهایی...2