اخبار و رویدادها: دفاع از رساله دکتری دانشکده مهندسی برق و رباتیک

دفاع از رساله دکتری دانشکده مهندسی برق و رباتیک
دوشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۱- ۱۰:۴۸:۱۸

دفاع از رساله دکتری دانشکده مهندسی برق و رباتیک

محمد ظاهر قربانی جویباری دانشجوی دکتری رشته مهندسی برق گرایش کنترل با کسب درجه خیلی خوب از رساله دکتری خود دفاع نمود.

محمد ظاهر قربانی جویباری دکتری رشته مهندسی کنترل در روز چهارشنبه مورخ 1401/11/26 از رساله خود تحت عنوان توسعه یک روش بهینه سازی به منظور جایابی بهینه کلید در شبکه ی فشار متوسط ، با در نظر گرفتن نقاط رینگ و منابع تولید پراکنده به راهنمایی آقای دکتر حسین قلی زاده نرم و مشاوره آقای دکتر یاسر دامچی عضو هئیت علمی دانشکده مهندسی برق و رباتیک دفاع نمود.

داور خارجی این رساله آقای دکتر رضا کی پور ( استاد تمام دانشگاه سمنان و رئیس بنیاد نخبگان استان سمنان) و داوران داخلی آقای دکتر مرتضی رحیمیان و آقای دکتر محمد حداد ظریف و نماینده تحصیلات تکمیلی آقای دکتر محسن قلعه نوئی نیز در جلسه دفاع حاضر بوده اند.

لازم به ذکر است رساله دکتری آقای محمد ظاهر قربانی تقاضا محور و مورد حمایت شرکت توزیع نیروی برق استان مازندران بوده است.

همچنین یک مقاله ISI و یک مقاله در مرحله داوری ISI به شرح ذیل از دستاوردهای پژوهشی نامبرده در طول تحصیل می باشد.

Ghorbani-Juybari, M. Z., Gholizade-Narm, H., & Damchi, Y. (2022). "Optimal Recloser Placement in Distribution System Considering Maneuver Points, Practical Limitations, and Recloser Malfunction." International Transactions on Electrical Energy Systems, 2022.

Linear Lightning-Genetic Optimization Algorithm: A case study in optimal switch placement in distribution network. "Applied soft computing", 2023.

بخشی از چکیده رساله:

حل مسائل بهینه‌سازی با تعداد متغیرهای تصمیم و همچنین با تعداد قیود زیاد ممکن است با روش‌های معمول بر مبنای ریاضی ممکن نباشد و یا بسیار زمان‌بر و پیچیده باشد. بنابراین، یک روش حل با دقت بالا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. هدف اصلی این رساله، پیشنهاد یک الگوریتم فرا ابتکاری ترکیبی چند هدفی ژنتیک-صاعقه به منظور افزایش دقت حل مسائل بهینه‌سازی گوناگون است. الگوریتم ترکیبی پیشنهادی بر روی هفده تابع آزمون استاندارد پیاده می‌شود. این توابع دارای جبهه‌ی پرتو محدب، مقعر، پیوسته و یا گسسته هستند. نتایج شبیه‌سازی، دقت بالای الگوریتم پیشنهادی را بر روی مسائل محدب پیوسته و سپس مقعر پیوسته نشان می‌دهد. همچنین، الگوریتم پیشنهادی بر روی مسائل گسسته بررسی شده و عملکرد مناسب آن تایید می‌گردد. در این رساله، به عنوان یک کاربرد از الگوریتم پیشنهادی، دیدگاه جدیدی از مسئله‌ی جایابی بهینه‌ی ریکلوزر با در نظر گرفتن کلیدهای سکسیونر دستی با توانایی قطع زیر بار پیشنهاد می‌شود. به علاوه، با پیشنهاد یک مدل مارکوف، احتمال خرابی ریکلوزر نیز مد نظر قرار می‌گیرد.

دانشکده مهندسی برق رباتیک ضمن عرض تبریک به آقای دکتر محمد ظاهر قربانی جویباری و آقای دکتر حسین قلی زاده نرم و آقای دکتر یاسر دامچی ( مشاور و مدیرگروه محترم گروه قدرت) آرزوی توفیق و موفقیت روزافزون برای این عزیزان در پناه ایزد منان را دارد.